Mély harapás kérdések, akinek volt/van emiatt fogszabályzója tudna segíteni?
A mi fogorvosunk semmit sem mondott! Ezért lenne pár kérdésem.
1.Hány évig kell fent lennie?
2.Belül vagy kívül kell lennie és alul vagy fölül, vagy mindenhol?
3.Éjszakaival a rendbe tudná hoznia fogaimat?
4.100% hogy rendbe fogja hozni?
5. Mennyibe fog kerülni?
+ még egyéb tudni való?
Köszönöm előre is a segítséget!
12/L

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem rég kaptam fogszabályzót és lenne néhány gyakorlati kérdésem a tapasztaltabbakhoz. Nekem átlátszó (vagy fehér) fogszabályzóm van.A doktornő azt mondta minden evés után mossak fogat és legyen nálam mindig fogkefe. Ez rendben van, de akkor nem mehetek majd el...
Sziasztok! Most lesz fogszabályzóm, annyira nem vészesek a fogaim, de eléggé rosszak, viszont, vannak nagyon szépen tömve. Kicsit félek, hogyha felrakják a fogszabályzót nem fognak-e fájni? De a legjobban attól tartok, hogy ott marad a brekettek helye. Anyukám...
Szóval anyukám 50 éves, ragasztott porcelán híd van neki felrakva már jó régóta, de már nagyon ramaty állapotban van, de nincs pénze kicseréltetni, látjuk rajta, hogy feszeng, úgyhogy mi, a lányai, úgy döntöttünk, hogy ajándékba fizetünk neki egy újat szülinapjára. a...
18 éves vagyok és egyre inkább zavar, hogy kusza a fogsorom, ráadásul nyitott harapásom és előreharapásom is van. Ez kezelhető/helyrehozható még?
1.Ha egy fog be van tömve, de a fog alján van egy szuvas folt, akkor az romlik tovább és ott az alján is be kéne tömetni? Vagy az már nem romlik? 2.Van 14 éves amalgám tömésem. Érdemes kicseréltetni, ha nincs vele gond? Mert az orvos szeretné ha csere lenne fehérre....
13 éves vagyok, tehát nem dohányzom, kólát meg teát is ritkán iszom, naponta 2-szer minimum fogat mosok, mégis sárgák a fogaim... Ilyen az alap színük vagy én nem tudom, de nagyon zavar, alig merek nyitott szájjal mosolyogni. Ki szeretném fehéríttetni a fogaimat, eddig...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!