Foggyulladásból lehet arcüreggyulladás? Már nagyon fáj az arcom is, a fájdalom miatt a doki kihúzta a gyökérkezelés alatt álló fogamat, aztán kaptam antibiotikumot, de még mindig fáj és inkább az arcom, állkapcsom.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nekem így kezdődött a sinusitisem( arcüreggyulladásom).
Pont ugyanígy. Fájt az egész állkapcsom, aztán az arcom, a halántékom és a nyakam.
Kérj a háziorvostól beutalót a füll-orr-gégészetre és kérjenek röntgent.
Az megmutatja mi a baj. Ha fedett gennyel az arcüreged akkor megcsapolják és adnak antibiotikumot.
Ne ijedj meg. Azonnal megszűnik minden fájdalmad. Márha arcüreg.
Sok sikert és jobbulást!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fortedolt írt fel, de sz@rt se ér és hiába jegelem. Már sírok a fájdalomtól. Ja és mit ettetek? Varrat szedésig csak pépeset ehetek.
Nem tudom ki ismeri és ki nem, nagyjából annyi, hogy a szájpadlásom 1/3-át egy műanyag viszonylag vastag felület fogja le, mennyi idő mire megszokok beszélni? Szájpadlás hangok képzésénél feltűnő, hogy van valami a számban, (pl: sz, s, gy, stb. ) Nem akarom ha emiatt a...
1trimeszterben. Vagy várjak?
2 napja már be van dagadva a felső ajkam. az orrom alatt. és ha egy kicsit is megnyomom hihetetlenül fáj. és mikor a fogamat is megnyomom belenyilal a fájdalom. de már állandóan fáj. napi 4 flectorral tudom csak elviselni, mert a fogorvos szabadságon van. mellesleg ez...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!