Lepattant a metszőfogamból egy darab, megcsinálja a fogorvos?
Figyelt kérdés
Attól félek, hogy hogyha odamegyek ma a körzeti fogorvosomhoz nem csinálja meg rögtön, pedig már mára fontos lenne hogy esztétikailag rendesen jelenjek meg. Kb 6 éve már egyszer pótolta nekem ugyanezt a fogamat töméssel, ez a pótlás esett ki most. Illetve az a kérdésem még, hogy körzeti orvos ezt megcsinálja ingyen? Amikor legutóbb pótolta még kiskorú voltam, úgy tudom akkor sok kezelés ingyenes még. Köszönöm a válaszokat előre.
(Ja és nem fáj, nem érzékeny)
2016. jún. 20. 13:02
1/2 anonim válasza:
Betömni betömi ingyen. De a koronáért vagy egyéb pótlásért fizetni kell.
2/2 anonim válasza:
Felnőttnek is ingyenes a fogmegtartó kezelés, csak fogpótlásért, koronálrt kell fizetni.
Nem biztos, hogy megcsinálja, nálunk pl időpontot kell kérni körzeti fogorvosnál is, kivéve ha nagyon sürgős, erős fájdalmad van. Telefonálj oda, hogy tud-e ma fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!