Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Esztétikailag mennyire csúnya...

Esztétikailag mennyire csúnya ez a fogsor?

Figyelt kérdés

Az egyik első fogam kicsit előrébb van mint a másik, és esztétikailag engem zavar, egyből kiszúrom a fotókon stb. Mit gondoltok róla? Tényleg ennyire vészes vagy csak az én szemem van ráállva a dologra?

[link]

2016. okt. 10. 20:08
 1/5 anonim válasza:
Nagyon nem feltűnő :)
2016. okt. 10. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vészes, ne izgulj emiatt!
2016. okt. 10. 20:19
 3/5 anonim válasza:
Teljesen normális
2016. okt. 10. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Szépek a fogaid,nincs velük semmi gond.
2016. okt. 24. 14:13
 5/5 anonim válasza:
nekem is ez a bajom az én fogaimmal.ugyanez! de nem szokott zavarni képeken. max ha a feny miatt ugy nez ki mintha nem lenne fogam mert arnyekban van xd
2016. nov. 3. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Direkt héj, vagy fogszabályzást válasszam?

Egyszer már volt fogszabályzóm, de visszamentek a fogaim... 100 ezer-be került, plusz még az ellenőrzések. Gyönyörű volt mikor levették, aztán hordtam az éjszakait. Fogorvosom mondta, hogy rendben, akkor fokozatosan kezdhetem elhagyni. Erre mihelyt elhagytam...

24 éves vagyok ( lassan 25 ) és azt vettem észre, olyan 2 éve, hogy előrenyomult az egész felső fogsorom, nem áll ki, de nem tudok harapni rendesen, mi lehet ez?

2 éve kezdett nőni a bölcsesség fogam és mintha az egész felső fogsoromat előretolta volna. Nem megy rendesen a harapás, pl.: szendvicset csak oldalt tudom leharapni, nagyon aggaszt, mert szép fogsorom volt. Fogszabályzással ez korrigálható? Valakinek volt már ilyen?

Nagyon csúnya a fogsorom?

A szüleim 12-13 éves koromban akartak nekem fogszabályzót csináltatni, de én kihisztiztem, hogy csak éjszakai legyen. Ma már bánom (ők ezt is előre megmondták), hogy nem nappalit kaptam, akkor talán majdnem tökéletes fogsorom lehetne.A fogaim egészségével nincs baj,...

Kapafogaim vannak, és nagyon nagy a rés közöttük. Van erre valamilyen megoldás?

A 2 első fogam (nem elég hogy nagyobbak mint a többi.. szóval kapafognak is nevezhetném) de óriási rés is van köztük, ami egyre nő. 1 éve volt egy balesetem és az egyik metszőfogamnak gyökérkezelés kellene(mert egyre jobban fáj) de én arra is gondoltam hogy...

Csúnyák a fogaim, hogy merjek igy elmenni a fogorvoshoz?

Nagyon szégyellem de 12 éves koromig nem mostam a fogamat, és nem elég hogy ettől lettek csúnya fogaim,de még ráadásul ferdék is.. és vannak lyukas fogaim is. Most 13 éves vagyok mostmár nagyon megbántam hogy eddig nem törődtem a fogaimmal, szeretnék fogszabályzót...

Lesz még valaha szimmetrikus a képem?

kb 12 éves koromtól kezdve kellett vna már fogszabályzót felvennem, kiálló farkasfog miatt- ami kissé eltorzítja a számat- de csak 18 éves koromra sikerült rábírnom magam a szabira, most egy éve van fent, és javul, már sokkal szebb, de kívülről nézve szinte...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!