Beszedjem az antibiotikumot? (gyökérkezelés)

válasza:

válasza:Ha ennyire nincs meg már a bizalom, akkor válts orvost.
Nem kell vele közölni, semmi teendőd nincs. Egyszerűen keresel más rendelőt és ott kérsz időpontot.

válasza:Ha ilyen (már bocsánat) paraszt az orvos minek jársz hozzá?
Dehogy kell magyarázat,ha van időpont lemondod és puszi,keresel egy normális dokit.
Az orvos a szolgáltató,az van,amit a beteg mond.
Még az SZTK-ban is így kéne lennie,hiszen a te adódból van fizetése csak hajlamosak úgy viselkedni,mintha ők tennének szívességet.
Egyébként a következő orvosnak említsd meg ezt a dagadás dolgot,mert valószínűleg allergiás leszel rá,anaflexiás sokk meg nem hiányzik senkinek.

válasza:Válts orvost, nem tartozol neki semmiféle magyarázattal!
Az új orvosnál max. annyit mondasz, hogy úgy érezted, nem törődik veled kellően az előző orvos és kész. Nem fogja firtatni, hogy miért jöttél hozzá.
A foggyulladás bizony fájna magától is, nem csak harapáskor. Az antibiotikummal szerintem várj addig, amíg az új orvosod meg nem vizsgál.
Addig is jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Van egy gyökérkezelt fogam, épp egy frontfog. Már egy ideje érzem hogy érzékeny nyomásra, de nem vészesen. Elég régóta fenn áll ez a tünet, de 3 fogdoki is azt mondja hogy nincs gond vele. Szerintem előbb-utóbb gyökércsúcs eltávolításra lehet szükség, de nincs infóm...
Arra gondoltam feloldom vízben, azért akarom ezt csinálni mert a fogorvosom elég hanyag, és tömés előtt gondoltam biztosabb lenne ha kiirtanám a baktériumokat.
Múlthét kedden voltam azt mondta gyökérkezelés szükséges, lezsibasztotta a fél arcom de amikor az ideget húzogatta ki az baromira fájt, azt mondta rak be gyógyszeres tömést és ír fel antibiotikumot, hogy lemennynen a gyulladás utána 2 napig okés volt de pénteken megint...
Nemtudok rágni mert rettenetesen fáj!
A fogorvosom azt mondta, ha utána fájna, szedjek antibiotikumot. Kicsit néha fájdogál, nem tudom mit tegyek, kötelező-e elkezdenem szedni. Egy fogorvos a neten azt mondta, természetes, hogy 1 hétig fájdogál utána, de azt nem mondta, hogy most akkor kötelezően szednem kell-e. Kinek mi a tapasztalata?
Már nagyon fáj az arcom is, a fájdalom miatt a doki kihúzta a gyökérkezelés alatt álló fogamat, aztán kaptam antibiotikumot, de még mindig fáj és inkább az arcom, állkapcsom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!