Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » AZ éttermek, kifőzdék, hogy...

AZ éttermek, kifőzdék, hogy biztosítják a vírus mentes ételeket?

Figyelt kérdés
Elég egy tüsszentés a konyhában és több száz ember megfertőződik pl. ételkihordásnál.

2020. márc. 25. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Konyhai higénia, dolgozók tesztelése, eddig is kesztyűt hordtak, most maszkot is.
2020. márc. 25. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs tüszi.

Most kb laboratóriumi körülmények között dolgoznak.

Egyébként aki tüsszent nem feltétlen koronás. A konyhákban pedig eddíg sem volt szokás az ételre tüsszenteni, mert a dolgozót úgy kiba$ták mint macsát szarni.

Eddíg is elég szigorú feltételek voltak, amik most még tovább szigorodtak.

2020. márc. 25. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen ez biztató, de a tesztelést nem hiszem az csak a "mi kutyánk kölykeinek" jár (lsd Kubatov lista), legfeljebb a maszkot, ha van nekik. Higienia? Hallottunk és láttunk (tv) olyan konyhákról amik nagyvonalúan kezelték ezt a kérdést, de reméljük most tényleg odafigyelnek - egy darabig...
2020. márc. 26. 07:28

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!