Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehetseges, hogy a Sputnik...

Lehetseges, hogy a Sputnik oltás mellékhatása a 2. oltás beadása után 8 hónappal jelentkezik?

Figyelt kérdés
márc. 20. 18:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
30%
Lehetséges, a legtöbb utóhatás nem azonnal jelentkezik, hanem hosszútávon.
márc. 20. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/21 anonim ***** válasza:
54%
Roviden: nem.
márc. 20. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/21 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Semmiképp sem!
márc. 20. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
Konkrétan mit nevezel mellékhatásnak?Mi az, amit ennek szeretnél betudni? Csak zárójelben mondom, hogy bármikor, bármilyen betegségünk keletkezhet,mindentől függetlenül.Sőt, egyszerre több betegségünk is lehet.
márc. 20. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/21 anonim ***** válasza:
52%
Milyen jó ez az oltás! Most 50 évig a világ összes betegségét rá lehet fogni.
márc. 20. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/21 anonim ***** válasza:
78%
Milyen mellékhatást tapasztaltál ?
márc. 20. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/21 anonim ***** válasza:
43%
Előfordulhat, persze! Nem mindenkinél hat minden ugyanúgy! Jó, nyilván sokkal valószínűbb, hogy egy másik betegség okozza, de pl. vannak már adatok post covid szerű tünetekről és hirtelen felerősödött meglévő betegségről is. Ilyen témában nem hinni vagy vélni kell, hanem kivizsgáltatni és kezelni!
márc. 20. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/21 anonim ***** válasza:
70%
Lehetséges de nem lehet egyértelműen az oltásra fogni. Mi a konkrét problémád?
márc. 20. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/21 anonim ***** válasza:
51%

Nem, az teljesen elképzelhetetlen, hogy 8 hónapig nem okozott mellékhatást, majd 8 hónap után egyszer csak előjött valami.

Nem írtad, mik a tüneteid, de fogadd el, hogy ezt nem kenheted Putyinra és az oroszokra.

márc. 20. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/21 anonim ***** válasza:
41%
Igen, lehetséges, ezek a mellékhatások 1-2-3 év után jöhetnek elő, de ezt tudtad jól akkor is amikor beadatad. Alá írtál nyilatkozatot is
márc. 20. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
