Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A zöld köpet amit kiköptem...

A zöld köpet amit kiköptem reggel a kárba, nap végére véressé vált? Hogyan lehetseges ez??

Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 03:51
 1/6 A kérdező kommentje:
Kádba* (kérdőjel nélkül)
2023. szept. 10. 03:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Úgy érted, hogy a kádban maradt zöld köpet vált véressé ?
2023. szept. 10. 08:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Iged
2023. szept. 10. 11:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen
2023. szept. 10. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
És milyen megfontolásból őrizgetted ott fél napig?
2023. szept. 10. 19:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezen jót nevettem, mert különös oka nem volt:D elég érdekfeszito, de mivel rohantam nem tudom, hogy de ott maradt💀
2023. szept. 10. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

20 hetes terhesen akadozott pisilès?? Inger meg volt reggel, de akadozva jött… Antibiotkum kúrát most fejeztem be mert valami hólyag gyulladásom...

Pár nap múlva megyek vizelet tenyésztésre.. csak idegesít hogy ha nem hatott az antibiotikum, és találnak bakteriumot a vizeletben ujra fel fognak írni Antibiotkumot ..4 hete szinten szedtem a mandulamra .. ez mar nagyon sok..

Tegnap osztálykirándulás közben az erdő szélén találtunk vad bogyókat. Jól bezabáltam belőle mert finom volt, viszont most reggel nagyon csikar és...

6 orakkor borzalmas hascsikarásra ébredtem, azóta a WCn ülök. Nagyon fáj a hasam :( Többiek ma várlatogatásra mennek én viszont valószínűleg a szálláson maradok majd fosni ;(

Korona miatt hasmenés, illetve hányinger kora reggel es egesz delelott lehetseges?

A terhesseg ki van zarva. De mar tobb napja hányingerem van reggel, faj a hasam es hasmenésem is van. Egyebent ma megyek korona tesztre. De érdekelne hogy valakinek volt e mar korona miatt, ilyen/ilyesmi tünete ??

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!