Egyutt voltam egy novel akinek az elovaladeka szeklet szagu volt. Otthon meg magamon is ereztem. Valami betegsege lehetett? Vagy csak a feneket erezhettem amit lehet hogy csak nem torolt ki? Van olyan hogy szelket szagu noi nemi szerv?
Figyelt kérdés
Ha igen, betegseghez kotheto?ápr. 14. 10:11
1/6 anonim 

válasza:

Lehet hogy összeszakítottad a két lyukat!😂
4/6 A kérdező kommentje:
P.nazsirja na
ápr. 14. 12:22
5/6 anonim 

válasza:

Lehet, hogy e.coli fertőzése volt.
Az e.coli normálisan a végbélben-belekben él, és nem szokott gondot okozni, de kikerülve-átkerülve onnan igen.
Férfiaknál IS okozhat elég kellemetlen tüneteket-betegséget (bekerülve a húgyutakba), ha anális szexet végeznek (óvszer nélkül), vagy ha az általad leírt helyzet áll elő.
A nőknél ezért is nagyobb a kockázata az úgynevezett felfázásnak, hólyaghurutnak. Rosszabb esetben a felszálló fertőződés vesemedence gyulladást okozhat.
Most kitetted magad ennek a lehetőségnek. Úgyhogy nem ártana pl. végig vinni egy tőzegáfonya kúrát.
Ám ha tüneteid lesznek, amikre ez a kezelésnek nem hat, akkor mindenképp fordulj orvoshoz (urológushoz).
6/6 anonim 

válasza:

Lehet sipolya is simán,akkor is lehet. De ha valóban egészségügyi oka lenne, fertőzés, stb., akkor neki is lenne problémája. Máskor tiszta, rendes nővel legyél együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!