Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Egyutt voltam egy novel...

Egyutt voltam egy novel akinek az elovaladeka szeklet szagu volt. Otthon meg magamon is ereztem. Valami betegsege lehetett? Vagy csak a feneket erezhettem amit lehet hogy csak nem torolt ki? Van olyan hogy szelket szagu noi nemi szerv?

Figyelt kérdés
Ha igen, betegseghez kotheto?
ápr. 14. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy összeszakítottad a két lyukat!😂
ápr. 14. 10:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nő volt?
ápr. 14. 10:35
 3/6 Metionin ***** válasza:
73%
Előváladéka???
ápr. 14. 11:58
 4/6 A kérdező kommentje:
P.nazsirja na
ápr. 14. 12:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy e.coli fertőzése volt.

Az e.coli normálisan a végbélben-belekben él, és nem szokott gondot okozni, de kikerülve-átkerülve onnan igen.

Férfiaknál IS okozhat elég kellemetlen tüneteket-betegséget (bekerülve a húgyutakba), ha anális szexet végeznek (óvszer nélkül), vagy ha az általad leírt helyzet áll elő.

A nőknél ezért is nagyobb a kockázata az úgynevezett felfázásnak, hólyaghurutnak. Rosszabb esetben a felszálló fertőződés vesemedence gyulladást okozhat.

Most kitetted magad ennek a lehetőségnek. Úgyhogy nem ártana pl. végig vinni egy tőzegáfonya kúrát.

Ám ha tüneteid lesznek, amikre ez a kezelésnek nem hat, akkor mindenképp fordulj orvoshoz (urológushoz).

ápr. 14. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet sipolya is simán,akkor is lehet. De ha valóban egészségügyi oka lenne, fertőzés, stb., akkor neki is lenne problémája. Máskor tiszta, rendes nővel legyél együtt.
ápr. 14. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!