Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van rám az alkohol...

Miért van rám az alkohol ilyen hatással?

Figyelt kérdés

Szóval részegen nagyon extrém dolgokat tudok csinálni , 3 öngyilkossági kísérletem is volt ittasan, pedig amikor józan vagyok sose tennék ilyet ( persze megfordul a fejemben sokszor mert van pár problémám de csak elméleti szinten)

Aki azt tanácsolja hogy ne igyak annak máris leírom hogy azt nem tudom megtenni mert impulzív vagyok , ha épp olyan rossz kedvem van és van a közelben pia akkor ....

2010. júl. 24. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát mit lehet tenni? Igyál aztán egyszer csak sikerül...1 sz@rral kevesebb lesz.
2010. júl. 24. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha azt nem mondhatjuk, hogy ne igyál, akkor mégis mit mondjunk? Ezek szerint van hajlamod az öngyilokra, és piásan előjön, mert alkesz is vagy, és nem tudod saját magadnak azt mondani, hogy nem.

Ezen szakember tud segíteni, mert még innen nézve is igen kórosnak tűnik a helyzet...

2010. júl. 24. 17:54
 3/5 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak : igazad van
2010. júl. 24. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha még az ivást sem tudod megállni, akkor elvonó + egy jó pszichológus, amire neked szükséged van. Csak rá kellene jönnöd, hogy tényleg baj van.
2010. júl. 25. 01:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az első válaszolónak tökéletesen igaza van.

2010. júl. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!