A depressziós személy miért rekeszti ki a párját mély depis időszakban?
Figyelt kérdés
Mikor még nem éltek együtt, de már egy ideje együtt vagytok, és depresszióba esel...Miért rekeszted ki a párodat? Értem úgy, hogy sokkal kevesebbet beszélgetsz vele, sokkal kevesebb időt töltesz vele, sokkal érdektelenebb vagy iránta stb. Ilyenkor mit érez belül a depressziós ember, hogy ezt közvetíti a külvilág, a párja felé?2023. máj. 18. 22:47
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Ennek sok oka lehet. Én voltam olyan állapotban, hogy a legközelebbi hozzátartozóimon kívül senkit nem bírtam magam körül elviselni, mert annyira szorongó, szociális fóbiás lettem. De lehet, nálatok mást érez.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Mert a depresszió azzal is jár, hogy az embernek nincs energiája ápolni a kapcsolatait. Ez nem szándékos.
További kérdések:
Szerintetek fog használni?
Szedett valaki Reagilát 4,5mg osat? Gondolat nélküliségre? Bevált?
Ez mennyire durva dühkezelési gond?
Ha munka közben adatvesztés van, akkor az asztalon lévő poharat leverem, ütöm az asztalt, volt hogy be is szakadt (pozdorja asztal). Olyan is volt hogy szerelés közbeni hiba miatt a tv távirányítóját vágtam földhöz vagy a mosogatóba dobtam egy poharat. Ez enyhe, súlyos...
Nem vagyok jól és kértem időpontot a kerületi orvoshoz BP-n, de sokat kell rá várni.Viszont azt mondták az első alkalom 1 óra. De mivel sokat kell...
A Pestihez is elszeretnék menni. Érdekel milyen az orvos. De addig meg valakihez muszáj elmennem mert nagyon rossz, mindennapos sírás, szorongás. Ha mindkét Orvoshoz elmegyek és úgy döntök utána azzal nem teszek rosszat ugye? Ők látni fogják egymás bejegyzését az EESZT - ben?
Vanak meg elmegyogy intézetek?
A pszihiatria betegeket hova zárják be? Tényleg verik őket elveszik a pénzüket és a lakásukat ha nem működnek egyut a pszihiaterel?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!