Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az eddig felírt gyógyszerek...

Az eddig felírt gyógyszerek láthatóak?

Figyelt kérdés

Jövő héttől új,magán pszichiáterem lesz.

TB-s alapon működő dokinál voltam eddig.

Ő látni fogja,hogy eddig milyen gyógyszereket kaptam illetve lettek felírva?

2024. júl. 14. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha rákeres igen. Te is láthatod az eeszt e receptek között.
2024. júl. 14. 13:04
 2/4 A kérdező kommentje:
én hogyan tudom ezt megnézni és hol?
2024. júl. 14. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
eeszt gov.hu valahogy be kell lépni -én ügyfélkapuval szoktam- eReceptek, kiváltott receptek vagy várakozó receptek.
2024. júl. 14. 17:06
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2024. júl. 14. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Ha új pszichiáterhez kell mennem és bpd/depresszió/szorongós vagyok de a papíromra úgy van írva hogy el tudjak helyezkedni azért az életben...

Nem nagyon akarok vele villogni hogy muszáj szedjek gyógyszert hogy elviseljem az embereket, de most belegondoltam hogy mi van ha netán valami törtênik azzal akihez járok, bármi... Nem akarok papíron bolond lenni. Vagy amúgy mindegy?

Félek attól, hogy pszichiáterhez megyek és, hogy milyen gyógyszereket ír fel. Mit tegyek?

Sziasztok! Két hete úgy döntöttem végre rászánom magam, hogy elmenjek pszichiáterhez ami akkor még jó ötletnek tűnt. Ma viszont, hogy megyek elkezdtek aggodalmaim lenni, hogy mi van ha nem tudom elmondani a gondjaim, nem olyan gyógyszereket ad amik jók lennének,...

Az baj ha pszchiátriai gyógyszerekre iszom időnként sört?

Megittam ma fél liter soproni ipa t időnként leguritok egy fél literest lesz bajom? 33/F

Elektrokonkluziv terápiát (ECT) kapott-e már valaki súlyos depresszióra?

Amikor a gyógyszerekre és más terapiakra nem reagál a depressszio. Ha igen, milyen tapasztalatok vannak? Sajnos nálam felmerült. Köszönöm, ha válaszoltok.

Van olyan esetleg, akinek az összes antidepresszáns kipróbálása után végül a MAOI vált be?

Nálam terápia rezisztens major klinikai depresszió a diagnózis, lasssan egy éve. 13 gyógyszeren vagyunk túl. Be válhat az Aurorix?

Milyen gyógyszereket szedtek és mire? Illetve miket probáltatok? Mi hogyan nem működött vagy működött?

én explemed 15 mg este, lamolep 2x50 mg, aneptinex 3x12,5 mg, akineton 3x2mg skizoaffektív zavar

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!