Az eddig felírt gyógyszerek láthatóak?
Jövő héttől új,magán pszichiáterem lesz.
TB-s alapon működő dokinál voltam eddig.
Ő látni fogja,hogy eddig milyen gyógyszereket kaptam illetve lettek felírva?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem nagyon akarok vele villogni hogy muszáj szedjek gyógyszert hogy elviseljem az embereket, de most belegondoltam hogy mi van ha netán valami törtênik azzal akihez járok, bármi... Nem akarok papíron bolond lenni. Vagy amúgy mindegy?
Sziasztok! Két hete úgy döntöttem végre rászánom magam, hogy elmenjek pszichiáterhez ami akkor még jó ötletnek tűnt. Ma viszont, hogy megyek elkezdtek aggodalmaim lenni, hogy mi van ha nem tudom elmondani a gondjaim, nem olyan gyógyszereket ad amik jók lennének,...
Megittam ma fél liter soproni ipa t időnként leguritok egy fél literest lesz bajom? 33/F
Amikor a gyógyszerekre és más terapiakra nem reagál a depressszio. Ha igen, milyen tapasztalatok vannak? Sajnos nálam felmerült. Köszönöm, ha válaszoltok.
Nálam terápia rezisztens major klinikai depresszió a diagnózis, lasssan egy éve. 13 gyógyszeren vagyunk túl. Be válhat az Aurorix?
én explemed 15 mg este, lamolep 2x50 mg, aneptinex 3x12,5 mg, akineton 3x2mg skizoaffektív zavar
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!