Ez lehet pszichózis?
Kapcsolódó kérdések:
Nemrég volt egy dolog picit régebben amit nem bírtam feldolgozni mondván beleörültem és ott megváltozott minden azt hittem átmeneti pszihotikus zavar de meg mindig tart 8-9 hónapja azt vettem észre magamon hogy a kognitív funkcióim nagyon károsodtak és az erzelmeimmel...
Lenyugtat, normálissá tesz, meggyógyít, leszedál, tüneteket csökkent?
Hetente járok körzeti pszichiáterhez, aki pszichózist diagnosztizált nálam. Ártalmatlan akusztikus és vizuális hallucinációk szoktak előfordulni, mégsem írt fel rá gyógyszert. Magától gondolom nem fog ez elmúlni. Rákérdeztem, hogy szerinte mi okozhatja a tüneteimet és...
Hogyan lehet elválasztani a kettőt egymástól? Gondolok itt főként olyan természetfeletti és/vagy pszichotikus megtapasztalásokra, mint pl. a valóságtól való teljes elszakadás, az éntudat megszűnése, a fizikai testtől való elkülönülés.
Gyógyszert nem kapok rá egyelőre. Hetente kell kontrollra járnom és pszichológushoz is kaptam időpontot. A doki mihamarabbi pszichodiagnosztikát sürget. Ez már skizofrénia? Enyhébb, de gyakori vizuális és akusztikus haluk vannak némi paranoiával társulva lassan 2 hónapja.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!