Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Generalizált szorongással...

Generalizált szorongással kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak, tud segíteni klinikai szakpszichológus vagy pszichiáter?

Figyelt kérdés
2024. dec. 28. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp van erre reális esély
2024. dec. 28. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tud, de neked is kell “dolgozni” magadon.
2024. dec. 28. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tudott pedig az autogen tréninget is megtanította. :(
2024. dec. 28. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus segített nekem. 2 év alatt elmúlt a szorongásom, boldog vagyok. És nem egy párkapcsolat miatt, vagy gyógyszer miatt. Kellett hozzá az, hogy az elejétől heti 4-5x edzésre jártam, és hogy olyan munkám van, amit szeretek, ergo tenned kell magadért, nem sültgalambra várni az orvosnál ülve! Mert ő nem oldja meg, te fogod megoldani. Ő a feltétel nélküli figyelmet adja a gyógyuláshoz, de neked kell keményen dolgoznod, hogy elégedett legyél végül.
2024. dec. 28. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem gyógyszereket írt, nagyjából 22 éve. Akkor kezdtem a gimnáziumot és a szorongás gátolt a tanulásban, ott akartam hagyni az iskolát. Annyira használt, hogy elvégeztem az iskolát és a munkában helyt állok, de a szorongás még így is gyakran előjön.
2024. dec. 30. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Pénzes István klinikai szakpszichológusról tapasztalat?

Járt valaki innen hozzá? Tudtommal magánba és állami helyen is dolgozik

Milyen egy személyiségzavar diagnózisának felállítása? Tapasztalatok érdekelnek leginkább!

A keresztfiam 16 éves, és ebben a korban még elég ritka, hogy egyértelműen diagnosztizáljanak bármilyen személyiségzavart. Ennek ellenére a szakpszichológus elmagyarázta a húgomnak, hogy a diszharmonikus személyiségfejlődése kockázatot jelenthet, ezért a pontos...

Felnőtt ADHD kivizsgálása magán úton, tapasztalatok?

Illetve még az is az eredeti kérdésem szerves része, hogy milyen úton érdemes elindulni, mert persze csak magam gyanakszom a diagnózisra és nem tudom más mentális betegségem van-e. Kerestem neten kifejezetten ADHD vizsgálatokat, de az lenne a legjobb, ha egy szakember...

Járt már valaki Szegeden Benák-Tömöri Judit szakpszichológusnál?

Ha igen, milyen véleménnyel vagytok róla? Milyen szakember? Mik a tapasztalatok? Minden vélemény érdekelne.

Győrben keresek pszichológust, lehetőleg klinikai szakpszichológust. Valakinek van esetleg tapasztalata? Illetve az árak is érdekelnének.

Fodor Dénes az egyik akit találtam, de először meg akartam kérdezni a tapasztalatokat akár az előbb említett orvossal, akár más szakemberekkel kapcsolatban. Köszönöm a válaszokat előre is!

Budapesti klinikai szakpszichológusokról tapasztalat, ajánlás?

Budapesten keresnék pszichológust, de már a keresés is borzalmasan nehéz. Sajna korábbról van jó és rossz tapasztalatom pszichológusról, hosszú távra keresnék valakit. A gondom, hogy rengetegen vannak és mind elkéri a 10-15-20 ezer forintot 1-1 alkalomért, amit nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!