Generalizált szorongással kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak, tud segíteni klinikai szakpszichológus vagy pszichiáter?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Járt valaki innen hozzá? Tudtommal magánba és állami helyen is dolgozik
A keresztfiam 16 éves, és ebben a korban még elég ritka, hogy egyértelműen diagnosztizáljanak bármilyen személyiségzavart. Ennek ellenére a szakpszichológus elmagyarázta a húgomnak, hogy a diszharmonikus személyiségfejlődése kockázatot jelenthet, ezért a pontos...
Illetve még az is az eredeti kérdésem szerves része, hogy milyen úton érdemes elindulni, mert persze csak magam gyanakszom a diagnózisra és nem tudom más mentális betegségem van-e. Kerestem neten kifejezetten ADHD vizsgálatokat, de az lenne a legjobb, ha egy szakember...
Ha igen, milyen véleménnyel vagytok róla? Milyen szakember? Mik a tapasztalatok? Minden vélemény érdekelne.
Fodor Dénes az egyik akit találtam, de először meg akartam kérdezni a tapasztalatokat akár az előbb említett orvossal, akár más szakemberekkel kapcsolatban. Köszönöm a válaszokat előre is!
Budapesten keresnék pszichológust, de már a keresés is borzalmasan nehéz. Sajna korábbról van jó és rossz tapasztalatom pszichológusról, hosszú távra keresnék valakit. A gondom, hogy rengetegen vannak és mind elkéri a 10-15-20 ezer forintot 1-1 alkalomért, amit nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!