Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mivel tudnám csökkenteni...

Mivel tudnám csökkenteni addig is?

Figyelt kérdés
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy pszichiáter csak június körül adott időpontot, szorongó pánikbeteg ember vagyok. Addig mivel tudnám csökkenteni a tüneteim? Sajnos annyira már benne vagyok hogy már akkor is vannak tüneteim mikor nincs pánikrohamom. Frontint szedtem 1 hétig érzetem hogy kicsit jobban vagyok tőle de nem ahoz szeretnék végsőesethez nyúlni. Valeriána nálam semmit nem hat…

tegnapelőtt 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Meditációval, relaxációval is sokat segíthetsz.

[link]

A sportot, testmozgást is melegen ajánlom. Magne B6-ot is szedhetsz. Akiket utálsz, azoknak a képére dobálhatsz darts nyilakat.

tegnapelőtt 13:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Az az igazság nem lustultam el, sokat mozgok bár sportolni nem sportolok. magasabb így a pulzusom és nem nagyon merek, de nálam igazából a rendszeres séta, haverokkal buli beszélgetés se segített. Magnéziumot is szedek.
tegnapelőtt 13:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát lehet még citromfű teát is vedelni, de gondolom, hogy nem egyik napról a másikra lett ez, szóval bízz magadban, hogy azt a pár hetet meg fogod tudni oldani. Végülis pótcselekvéssel ki lehet bekkelni ennyi időt.
tegnapelőtt 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!