Bánatra jó ötlet az alkohol?
Azt hallottam, hogy az alkohol indokolatlanul vidámmá teszi az embert, tehát mint aki most nyert 50 billiárd dollárt, táncol, énekel, röhög a semmin, végtelen energiája van.
Úgyanakkor azt is hallottam hogy az alkohol felerősití az érzelmeket.
Melyik igaz?

válasza:

válasza:Az ital feldobhat, de előrébb nem leszel. A bánatot mindig fel kell dolgozni.
Tehát alapvetően két lehetőség van.
1. Alkohollal oldod fel magad, ami miatt esélyes hogy alkoholista leszel és még a gyászt is nehezebben dolgozod fel.
2. Erőt veszel magadon és inkább elmész edzeni/moziba/autózni/haverokkal kibeszélni és szembenézel a problémákkal.

válasza:3 év alatt megtapasztaltam a pár órás előnyét, és annak minden hátrányát, ugyanis nem lehet inni következmények nélkül, például nemtől függetlenül nem lesz szép a bőröd, ha amúgy szar, akkor még problémásabb lesz, hormonrendszert hazavágja, lesoványodsz, magyarán hullát csinál az emberből az ivás, és ez lehet valakinél 3 üveg bor meg 15 sör hetente, másnál vagy több vagy kevesebb is elég.
Szerencsére amennyire ittam, úgy erőt is tudtam magamon venni és elhagyni az ivást, mert már unalmassá vált, meg egy kupac szar nézett rám vissza a tükörből.
Elkezdtem sportolni, formásodtam, a nők is érdeklődést mutattak felém.

válasza:

válasza:

válasza:Ne kezdd el semmiképpen.
Aki a szomorúság előli menekülés miatt használja, idővel agresszívvé válhat ittas állapotban, amikor rájön hogy nem tud elmenekülni az érzelmileg megoldandó problémái elől.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Évekig szedtem gyógyszereket. Sokféle antideprenszánst,de hiába. Viszont ha kissé ittas vagyok szinte teljesen elmúlik. Meg a depressziót is enyhíti. Átérzi ezt valaki ?
Ha egyiket választanod kellene, de mindennapi használatra, akkor melyiket választanád?
Tudom hogy xanaxra nem lehet hivatalosan De mi lesz ha mégis megiszom egy keveset? Évek óta nem ittam viszont most találkozni fogok valakivel Lesz cigi és iqos ami mellè meg végképp nagyon jó lenne egy kis bor Megihatok ennyit?
5 és fél éve iszom, kisebb megszakításokkal. Volt, amikor hónapok maradtak ki. Akkor már kezdtem jobban érezni magam ital nélkül, de nem volt az igazi. 28 évesen kezedtem, most 33 vagyok, és nem tudom pontosan megmondani a mennyiséget, mert változó, de szerintem az 5,5...
Egy hete kezdtem el szedni a Dulseviát, pénteken megihatok-e egy koktélt? Az orvosom azt mondta hogyha buliba megyek és többet iszok akkor aznap ne vegyem be, de pénteken csak egy koktélt akarok meginni. Megihatok egyet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!