Dr. Resch Máriáról infót? Saffron cseppeket is ő csinálja.
Annyit tudok róla, hogy pszchiáter, pszichoterapeuta.
Járt már valaki nála.? Mosonmagyaróváron és Sopronban rendel.

Visszaél az információkkal.
de már elvégzett valamit hogy igazságügyi szakértő legyen.
a nő rosszindulatú és kártérírést várnak tőle sokan de nem lehet kikezdeni túl befolyásos sajnos.
Bár a kérdés nem mostani, én elmondanám a véleményemet.
Jártam hozzá néhány hónapig. Gyógyszert kaptam tőle, aminek az adagolását el sem mondta. Fokozatosan kellett volna emelni az adagokat, ehelyett azonnal egész tablettákat szedtem, mert senki sem mondta, hogy úgy nem lehet. Majdnem egy hétig rosszul voltam, míg hozzá nem szoktam. Az egyik legritkább mellékhatása jelentkezett nálam, a hangmagasság-érzékenység megváltozása. Napokig olyannak hallottam a saját apám hangját, mint mikor meg van fázva, és a rekedtségtől mélyebb neki. A kedvenc dalom torzan szólt, és azt hittem, megbolondultam. Mikor ezt elmeséltem a dokinak, kinevetett, hogy ilyen nincs, és honnan tudom, hogy nem ez a normális, meg hogy most c-dúr helyett moll-t hallok-e, és azt hitte, hogy ez vicces, de én nem találtam annak. A gyógyszertől néhány hónap után nem tudtam aludni, óránként fent voltam és álmodtam. Mikor ezt is elmondtam neki, azt mondta, az nem a gyógyszertől van, és felírt mellé még egy másikat. Szerencsére nem volt a patikában, így ki se váltottam, sőt, amit előtte kaptam, azzal is fokozatosan leálltam. Egyáltalán nem keltett bizalmat ez a nő, semmi empátia nincs benne, és azért, hogy kiírja a gyógyszert és 10 percig kérdezzen néhány felületes dolgot, 14-15 ezer Ft-ot elkért akkor, mikor jártam hozzá. Soha többé ne lássam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!