Vesemedence gyulladás (++) majd hüvelygomba, okozhat menstruációs késést?
Kapcsolódó kérdések:
Külön-külön volt már mindkettő, az előbbi kb 10szer, az utóbbi 3szor. Bartholinnel néhányszor megműtöttek, de néhány éve már hagyom ahogy van, kb 1 hét után magától megnyílik, a váladék és a genny kiürül és minden a régi. Most viszont megnyílott, félig kiürült,...
Hüvelygombám illetve gyulladásom van,kezelem magam hüvelytablettával és szájon át szedhető gyógyszerrel is. Az a baj,h barátommal csak ritkán tudunk együtt lenni így szeretnénk szeretkezni. Ronthat az állapotomon ha óvszerrel védekezünk vagy nincs rá különösebb hatással?
Fáj, jobb oldalt a petefészkemnél, néha csak úgy megfájdult, majd elmúlt ez ment pár napig, ma viszont folyamatosan fáj... :S gyógyszert nem szedek, nem élek nemi életet / szűz vagyok/ és most kell megjönnie majd 1 hét múlva, de eddig sose fájt még.. :S lehet azért...
Tegnap vettem észre hogy a kisajkam környékén,ég,viszket.Mitől lehet ez?Kezelhetem ezt Canestennel? 16/L
Már kb.2 éve szedek fogamzásgátlót (Yadine). Miután elkezdtem szedni viszketést éreztem a nemi szervemen, ezért orvoshoz fordultam. Gyulladást állapított meg és hüvelygombát. Írt fel gyógyszereket (Klion kúp és tabletta, Canesten hüvelytabletta) Elhasználtam őket, egy...
Párommal nem védekezünk,de sajnos már vagy fél éve nem jön össze a baba.Nem merem azt hinni,hogy most azért késne kb 1-1.5 hete mert babás lettem.Vérzésem igen rendszertelen,de már régen késett ennyit.Picit fáj a mellem ha megnyomkodom,de ezen kívül semmi panaszom.Baba...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!