Gyulladás lehet? Vagy hüvelygomba?
Tegnap vettem észre hogy a kisajkam környékén,ég,viszket.Mitől lehet ez?Kezelhetem ezt Canestennel?
16/L

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Igen köze lehet.Én linkeltem azt az oldalt az elején.A lényeg h majd a gomba kezelése mellett nem ártana antiboiotikum után valami probiotikum.Gondolom kiölte az antibiotikum s szertevezetedből a jó bacikat és igy roszabb lett a védekezőképességed.Ajánlom a bonolactot,normaflore-t.
A gombás fertőzésre meg a canesten combit,de minél előtt egy orvost!Nem jó kisérletezni,föleg ha nem tudod mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Ha igen mennyi idő után éreztétek a változást, és hány üveget szedtetek be?
A hüvelyem mellett kis kb 3 mm átmérőjű feketés dudor keletkezett, ami fáj. Irtóra megijedtem. Mi ez?
Égő, viszkető érzés. Állandó pisilési inger, sok sűrű fehéres,néha kicsit sárgás folyás.
Annyira kellemetlen,szinte mondhatni,hogy fáj, hogy ma reggel már tampont kellett feltennem és bugyi nélkül kell lennem, mert ahogy hozzáér a betét,vagy a bugyi......hát mondhatni nagyon rossz érzés.Most is terpeszben ülök, hogy ne érezzem ezt a borzasztó érzést. Mivel...
Lassan 1 éve szenvedek folyamatosna visszatérő felfázással. Sokmindent próbáltam már.. A felírt antibotikumok addig hatnak amég szedem. Legutóbb kaptam Cifloxin tablettát+Klion tablettát. be is szedtem őket, aztán rá 3 napra sárgás folyásom volt, a sex is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!