Kedves Lányok! Jött egy, pattanás nagyon rossz helyre. Nagyajak belso rész. Meg csak dudor. Most ezzel hova menjek?
Járt már így valaki
Mit csinálják? SOS

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szóval elég nagy csomó. Lehet nem is pattanásnak mondanám már. Tegnap ahogy megnyomtam jött belőle ilyen gennyes lötty szerintem kisebb lett de ma is jött még belőle és ma észrevettem hogy azon az oldalon az egyik ágyéki nyirokcsomóm nagyobb is lett és fáj. Ma le is fertőtlenítettem a területet.
Járok rendszeresen nogyogyaszhoz terhesgondozasra de nemrég voltam szóval jelenleg nincs idopontom. Valaki ötlet mi lehet? Terhessegtol esetleg? Szex utoljára régen volt mert veszelyeztetett terhes voltam és nem engedtek. Azóta elmúlt az oka de azóta meg nem talalkoztam a párommal 🙃
Pár napja borotválkozás után egy kisebb dudort fedeztem fel a nagy ajkamon belül, ami szemmel is látható. Olyan volt mint egy pattanás, megnyomtam és jött is belőle fehér cucc ami egy pattanásból szokott. Ez lehetséges, vagy valami komolyabb? Szűz vagyok, nemibetegség nem igazán lehet ezáltal.
Nem ez az első alkalom, hogy egy "kemény" puklit érzek/találok a nagyajkamon. Ugyanazon van és szinte ugyan ott ahol szokott. Ha "piszkálom" nem fájt vagy érzékeny, de ha kicsit megnyomom fehéres, mintha pattanás lenne. Felfedeztem a testem többi részén is pattanást....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!