Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kedves Lányok! Jött egy,...

Kedves Lányok! Jött egy, pattanás nagyon rossz helyre. Nagyajak belso rész. Meg csak dudor. Most ezzel hova menjek?

Figyelt kérdés

Járt már így valaki

Mit csinálják? SOS

ma 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Fuh én is jártam így. Pár napig nagyon feszített és fájt, én se tudtam hova menjek, aztán szépen kifakadt, kifolyt és rendbe is jött
ma 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem szabad hozzányúlni. Nekem is volt. Visszahúzódott.
ma 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
Tetranért meg kötszerért a patikába. Valószínűleg szőrtüszőgyulladás. Ha hajlamos vagy rá, akkor még nagyon sokszor lesz.
ma 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem is szőrtüszőgyulladás lesz. Egy pár napig kellemetlen, de ne piszkáld, nyomogasd, kapard, mert jobban begyullad. Tartsd tisztán, majd magától visszahúzódik és elmúlik (ha mégsem, akkor nyilván nőgyógyász, de ezen egyelőre még felesleges parázni).
ma 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem bőrgyógyász oldotta meg, mert nagyon hosszan tartott. Nőgyógyász nem fog hozzányúlni. DE amíg csak dudor, a bőrgyógyász se tud mit csinálni.
ma 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
U.i.: Figyelni figyelgetheted, ha esetleg látsz benne pici szőrszálat, amit meg tudsz fogni csipesszel, akkor óvatosan húzd ki, akkor hamarabb megnyugszik.
ma 21:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Előfordul néha. Volt, hogy visszahúzódott magától két-három nap alatt. De olyan is, hogy ki kellett nyomni, mint egy pattanást. Na ez utóbbi rohadtul fáj, de sajnos muszáj volt, magától nem akart kifakadni, utána nagyon gyorsan gyógyult. Viszont ezt tényleg csak akkor, ha fehér a teteje és nem kell hozzá nagyon erőlködni, csak épp egy picit megcsípni.
ma 22:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Kifakad vagy felszívódik. Tisztán kell tartani, esetleg aloe féllel vagy nyugtató krêmmel pl bepanthen bekenni.
ma 23:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Jav aloe géllel
ma 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Van egy csúnya pattanás a az ágyékomnál jobb oldalon közel a nagyajakhoz. Lehet, hogy emiatt ott megnagyobbodott ott a nyirokcsomóm?

Szóval elég nagy csomó. Lehet nem is pattanásnak mondanám már. Tegnap ahogy megnyomtam jött belőle ilyen gennyes lötty szerintem kisebb lett de ma is jött még belőle és ma észrevettem hogy azon az oldalon az egyik ágyéki nyirokcsomóm nagyobb is lett és fáj. Ma le is fertőtlenítettem a területet.

Nagyajak belső oldalán (felül, nem alul, tehát nem bartholin mirigy gyulladas) talaltam pár napja egy kis gombostufejnyi kemény kis dudort, tiszta...

Járok rendszeresen nogyogyaszhoz terhesgondozasra de nemrég voltam szóval jelenleg nincs idopontom. Valaki ötlet mi lehet? Terhessegtol esetleg? Szex utoljára régen volt mert veszelyeztetett terhes voltam és nem engedtek. Azóta elmúlt az oka de azóta meg nem talalkoztam a párommal 🙃

Nagyajakon belül pattanás?

Pár napja borotválkozás után egy kisebb dudort fedeztem fel a nagy ajkamon belül, ami szemmel is látható. Olyan volt mint egy pattanás, megnyomtam és jött is belőle fehér cucc ami egy pattanásból szokott. Ez lehetséges, vagy valami komolyabb? Szűz vagyok, nemibetegség nem igazán lehet ezáltal.

Csajok! Lehet fura a kérdés, de nektek volt már "pattanás" a puncitokon?

Nem ez az első alkalom, hogy egy "kemény" puklit érzek/találok a nagyajkamon. Ugyanazon van és szinte ugyan ott ahol szokott. Ha "piszkálom" nem fájt vagy érzékeny, de ha kicsit megnyomom fehéres, mintha pattanás lenne. Felfedeztem a testem többi részén is pattanást....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!