Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől jön ki az aranyér? És...

S.Ági kérdése:

Mitől jön ki az aranyér? És mi a gyógymód rá?

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 00:13
 1/5 anonim ***** válasza:

ülőmunkától pl.

és ha nem mosod meg nagyvécézés után a segged.

ez egyben az egyik gyógymód is rá. mindig meg kell mosni. zuhany + szappan.

2011. jún. 25. 00:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez a mosakodás része nevetséges. :D

Ezt max a szüleid adták be neked, azért hogy rendszeresen mosakodj.

Fizikailag attól lesz, hogy elkezd a vér pangani belül, a végbélben a visszerekben, ettől megnagyobbodnak, majd kinyomódnak a testből a nyomás, ürítés hatására.

2011. jún. 25. 00:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha sokszor van szorulásod, vagy ritkán mész nagywc-re, ülőmunkát végzel, kevés rostot viszel be, ezek mind okozhatják a kialakulását.

Gyógymód: rostdús táplálkozás, sok víz fogyasztása, az erőlködést próbáld meg elkerülni.

Ha kialakult, akkor kapni vény nélküli kenőcsöt a gyógyszertárban. Ha nem olyan súlyos, és most találkozol vele először, szerintem magad is kikúrálhatod. Ha nem múlik, vagy állandóan visszajön, érdemes elmenni orvoshoz a problémával.

2011. jún. 25. 11:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Az előttem szólóval értek egyet. fontos az intim torna is. és nekem a HemoClin tette rendbe az aranyerem.
2011. jún. 25. 13:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 25. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!