Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Titeket is idegesitenek az...

Titeket is idegesitenek az idióta orvosok?

Figyelt kérdés
az egyik kiirta a fogamzásgátlót, rögtön az első alkalommal.. megvizsgált, de abból még vajmi keveset tud megállapitani.. a másik is minden további nélkül kiirta a bogyót ( egy másik fajtát ), mire odatoltam elé 1 véreredményt, és csak nézte, h ez most minek.. a harmadik alig birt megvizsgálni, mert annyira fájt a vizsgálat, és hisztizett nekem, h nem igaz, h ennyire fáj.. 1 órát sirtam, amikor kijöttem.. mondtam neki h fáj a fejem a tablettától, és csak hümmögött, h " hát igen, van ilyen.. " azóta nem szedek tablettát, de engem ez nagyon felhuzott.. :S
2011. aug. 18. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
kit nem?
2011. aug. 18. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly majdnem kinyírtak, mert műtét után belső vérzésem volt, de este vették észre... Mondtam, hogy fáj, meg adták a sok fájdalom csillapító injekciót, és egy normális volt, aki azt mondta, hogy újra műtenek... Szerinted ki szereti őket? Én is csak az életem megmentőjére nem tudok haragudni.
2011. aug. 18. 15:17
 3/7 anonim ***** válasza:
persze, hogy idegesítenek! örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül... az egyik rendelés kezdete után 2 és fél órával méltóztatik odatolni a képét, a másik fitymálkodik, mikor látja a betegeket várakozni, a harmadik meg olyan csesznyén végzi a munkáját, hogy őrület... persze vannak jó orvosok is:)
2011. aug. 18. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az volt a "kedvencem" a nőgyógyászok közül, aki mikor 22 hetes terhesen berohantam az sztk-ba, hogy vérzek, közölte vizsgálat nélkül, hogy ennyi még belefér(???), majd mikor tovább mondtam, hogy tudomásom szerint az élénkpiros vérzés terhesen nem jelent jót, megjegyezte, hogy már előre sajnálja a gyerekemet, hogy ilyen rinyálós anyja lesz... Természetesen bementem a kórházba, ahol meg jól letoltak, hogy miért csak olyan sokára mentem orvoshoz és mikor elmeséltem a történteket, közölték, hogy biztosan félreérthettem valamit. Ezek után már meg sem lepett, mikor a 6 hetes kontrollon helyből, vizsgálat nélkül felírták a Cypromixet, mert pattanásos volt a karom és a hátam és még engem tartott hülyének, mikor mondtam, hogy még nem akarok gyógyszert szedni. Mikor 3 hónapja visszamentem, hogy el akarom kezdeni a fogamzásgátló szedését, a doki nagy szemekkel nézett rám, hogy: Rendben, melyiket kéri? Mondtam, hogy nem tudom, azért mentem orvoshoz, hogy az ORVOS írjon nekem fel gyógyszert, nem én magamnak! Erre: Na jó, ha ennyire határozatlan, akkor szedje a Symiciát. Természetesen vérvételre most sem küldött, de némi unszolásra legalább a rákszűrést megcsinálta. Nekem is elegem van az orvosokból, de szerintem van ezzel még így pár ezer nő...
2011. aug. 18. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen ultrahang nélkül ordibáltak velem, hogy terhes vagyok, miközben cisztám volt. muterom előtt.
2011. aug. 18. 18:49
 6/7 A kérdező kommentje:
basszusss....
2011. aug. 18. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
NEEM!!! Mindenki imádja az idióta orvosokat csak te nem ...sajnos ehgyeül vagy
2012. febr. 20. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!