Titeket is idegesitenek az idióta orvosok?
Figyelt kérdés
az egyik kiirta a fogamzásgátlót, rögtön az első alkalommal.. megvizsgált, de abból még vajmi keveset tud megállapitani.. a másik is minden további nélkül kiirta a bogyót ( egy másik fajtát ), mire odatoltam elé 1 véreredményt, és csak nézte, h ez most minek.. a harmadik alig birt megvizsgálni, mert annyira fájt a vizsgálat, és hisztizett nekem, h nem igaz, h ennyire fáj.. 1 órát sirtam, amikor kijöttem.. mondtam neki h fáj a fejem a tablettától, és csak hümmögött, h " hát igen, van ilyen.. " azóta nem szedek tablettát, de engem ez nagyon felhuzott.. :S2011. aug. 18. 15:09
2/7 anonim válasza:
Tavaly majdnem kinyírtak, mert műtét után belső vérzésem volt, de este vették észre... Mondtam, hogy fáj, meg adták a sok fájdalom csillapító injekciót, és egy normális volt, aki azt mondta, hogy újra műtenek... Szerinted ki szereti őket? Én is csak az életem megmentőjére nem tudok haragudni.
3/7 anonim válasza:
persze, hogy idegesítenek! örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül... az egyik rendelés kezdete után 2 és fél órával méltóztatik odatolni a képét, a másik fitymálkodik, mikor látja a betegeket várakozni, a harmadik meg olyan csesznyén végzi a munkáját, hogy őrület... persze vannak jó orvosok is:)
4/7 anonim válasza:
Nekem az volt a "kedvencem" a nőgyógyászok közül, aki mikor 22 hetes terhesen berohantam az sztk-ba, hogy vérzek, közölte vizsgálat nélkül, hogy ennyi még belefér(???), majd mikor tovább mondtam, hogy tudomásom szerint az élénkpiros vérzés terhesen nem jelent jót, megjegyezte, hogy már előre sajnálja a gyerekemet, hogy ilyen rinyálós anyja lesz... Természetesen bementem a kórházba, ahol meg jól letoltak, hogy miért csak olyan sokára mentem orvoshoz és mikor elmeséltem a történteket, közölték, hogy biztosan félreérthettem valamit. Ezek után már meg sem lepett, mikor a 6 hetes kontrollon helyből, vizsgálat nélkül felírták a Cypromixet, mert pattanásos volt a karom és a hátam és még engem tartott hülyének, mikor mondtam, hogy még nem akarok gyógyszert szedni. Mikor 3 hónapja visszamentem, hogy el akarom kezdeni a fogamzásgátló szedését, a doki nagy szemekkel nézett rám, hogy: Rendben, melyiket kéri? Mondtam, hogy nem tudom, azért mentem orvoshoz, hogy az ORVOS írjon nekem fel gyógyszert, nem én magamnak! Erre: Na jó, ha ennyire határozatlan, akkor szedje a Symiciát. Természetesen vérvételre most sem küldött, de némi unszolásra legalább a rákszűrést megcsinálta. Nekem is elegem van az orvosokból, de szerintem van ezzel még így pár ezer nő...
5/7 anonim válasza:
15 évesen ultrahang nélkül ordibáltak velem, hogy terhes vagyok, miközben cisztám volt. muterom előtt.
6/7 A kérdező kommentje:
basszusss....
2011. aug. 18. 19:56
7/7 anonim válasza:
NEEM!!! Mindenki imádja az idióta orvosokat csak te nem ...sajnos ehgyeül vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!