Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kismedencei fájdalom, derékfáj...

Kismedencei fájdalom, derékfájás, két hét antibiotikum kúra, negatív nőgyógyászati és urológiai vizsgálat. A fájdalom nem múlik. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Orvosi teljes kivizsgalas es turelem! Rontgen pl. ez lehet egy kisugarzo fajdalom is, tehat a rontgen sokat segitene abban, hogy kideruljon a fajdalomnak az okozoja.
2011. nov. 19. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
hogy sikerült ennyire megbetegedned? Fiu vagy vagy lány? Hány éves?
2011. nov. 19. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:

előző vagyok, de látom lány vagy hiszen nőgyógyászati vizsgálat is volt.

Én vesekőre gyanakszok, de az is lehet hogy egy felső húgyúti fertőzés , vesemedence gyulladás egyik szövödménye!

2011. nov. 19. 17:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez volt és széttárta a karját az orvos. Csináltak ultrahangot, tenyésztettek váladékot, semmi. Nekem azt mondták, hogy pszichés alapú a fájdalom. (azóta elmúlt hála istennek...)
2011. nov. 19. 21:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Vesekő biztosan nem,hiszen volt uh. az urológián.Nálam még a reuma merült fel a háziorvosnál,mert az kisugárzik a hasba is.Azt vettem észre,hogy a melegítőpárna segít,mintha múlna,bár ezt félve mondom ki.Iszom Lapacho teát,az gyakorlatilag mindenre jó,remélem használni fog!!!!!
2011. nov. 20. 07:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. nov. 20. 07:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi volt a probléma? Hogy vagy azóta?
2023. febr. 20. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

1 hétig antibiotikum szedés majd viszketés a hüvelybemenetnél. Gomba?

Nagyon beteg voltam múlthéten és antibiotikumot szedtem, mert muszáj volt, tényleg. 17 éves vagyok szűz. Azt hallottam, hogy az antibiotikum kiül olyan baktériumokat is, amik hasznosak és ez által keletkezhet gomba. Amióta abbahagytam az antibiotikumot viszket a...

Rendszertelen antibiotikum szedes es huvelygyulladas okozhatja a havi gyengeseget?

Ez elmult honapokban nagyon gyengen jon meg, 4 napot tart mint altalaba de kevesebb mennyiseg. Azontul normalis szin stb. Terhesseg gondolom kizarhato, semmi olyan nemtortent amitol teherbe eshettem volna.

Antibiotikum után hüvelygombám lett? Végigcsináltam a Canesten Kombi kúrát? Akkor már tökéletesnek kéne érezni magam odalent?

A tünetek sokat enyhültek, tegnapelőtt volt az utolsó tabletta, de még kicsit viszket. Ez normális? Még kenem a krémmel.

Ronthat az állapotomon az antibiotikum kúra?

Sajnos másfél hete is egy hetes antibiotikum kúrát kellett végigcsinálnom, és ennek köszönhetően hüvelygombám lett.Mentem is egyből a patikába és vettem Canesten Kombit, de közben megjött és nem tudtam elkezdeni használni.Jövő héten újra el kell kezdenem egy hétig az...

Mitol lehet ez? Talan a rendszertelen antibiotikum szedes fel boritotta a szervezetem rendes mukodeset?

A nyar folyaman osszeszedtem egy huvely gombat.mig ezt ugygondoltam,hogy kikezeltem igazAbol nem mult el teljesen es gyakorta visszater.emellett rendszertelenul (amikor epp eszembejutott) antibiotikumot szedtem mivel nagyon csunyan kohogtem. A kerdesem az lenne,hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!