Rendszertelen antibiotikum szedes es huvelygyulladas okozhatja a havi gyengeseget?
Kapcsolódó kérdések:
Nagyon beteg voltam múlthéten és antibiotikumot szedtem, mert muszáj volt, tényleg. 17 éves vagyok szűz. Azt hallottam, hogy az antibiotikum kiül olyan baktériumokat is, amik hasznosak és ez által keletkezhet gomba. Amióta abbahagytam az antibiotikumot viszket a...
nem fog bekavarni a sok c vitamin bevitel? baciölés immunerősítés céljából innám vagy várjam meg az utolsó szemet,?
A nyar folyaman osszeszedtem egy huvely gombat.mig ezt ugygondoltam,hogy kikezeltem igazAbol nem mult el teljesen es gyakorta visszater.emellett rendszertelenul (amikor epp eszembejutott) antibiotikumot szedtem mivel nagyon csunyan kohogtem. A kerdesem az lenne,hogy...
kaptam hüvelyi bacira Antibiotikumot amire érzékeny,most szedtem be az utolsót de a hüvelyváladékom több lett.kicsit viszket,tudom erre mindeki rávágja hogy elgombásodtam ,de nekem tuti nincs gombám ,már néhányszor szedtem Ab-t a bacira de soha nem tenyészett ki gomba...
A lényeg hogy hüvelyi bacira kaptam A.B-t ( 500gm napi kétszer )és szeretném megtartani a flóráimat:) Nem mondhatnám hogy amatőr vagyok a témában ugyanis szinte már a létező összes A.-B-t beszedtem:( szerencsére gombám nem lett tőlem kopp kopp. de sose lehet tudni...
MIKOR MEGY KI AZ ANTIBIOTIKUM A SZERVEZETBŐL??? Lekoklar(nem tudom pontosan, hogy kell írni) antibiotikumot szedtem megfázásra. Tegnap reggel vettem be az utolsó szemet. Szombaton kellett volna megjöjjön. Lehet ez az oka? Utoljára szept. 17-én voltunk együtt a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!