1 hétig antibiotikum szedés majd viszketés a hüvelybemenetnél. Gomba?

válasza:

válasza:

válasza:ha viszket akkok gomba igen főleg hogy a gyógyszer után igyál normaflore-t,szedj probiotikumokat..
viszont ha szaga is van akkor lehet baktériumos fertőzésed is!
a 2 együtt tuti páros ne tesztelgesd magad menj el dokihoz mert ha a canesten segít is a baci még ott lesz..

válasza:

válasza:

válasza:a gomba magától nem múlik el!
max kicsit jobban vagy és ugy érzed már nincs de ott van kerüld még a cukros ételeket ...
Kapcsolódó kérdések:
(a legelső alkalomkor gomba, kb másfél éve, azóta semmi)
Ez elmult honapokban nagyon gyengen jon meg, 4 napot tart mint altalaba de kevesebb mennyiseg. Azontul normalis szin stb. Terhesseg gondolom kizarhato, semmi olyan nemtortent amitol teherbe eshettem volna.
A nyar folyaman osszeszedtem egy huvely gombat.mig ezt ugygondoltam,hogy kikezeltem igazAbol nem mult el teljesen es gyakorta visszater.emellett rendszertelenul (amikor epp eszembejutott) antibiotikumot szedtem mivel nagyon csunyan kohogtem. A kerdesem az lenne,hogy...
4 napja késik, tesztek negatívok, azt olvastam valahol, hogy ha clostit szedsz akkor az orvosnak kéne nézni uh-val és duphastont szedni mellé. itt a baj, mert nem nézett és nem írt fel mellé duphastont. meg azt is olvastam itt, hogy valakinek 3 hónapig nem jött meg a...
MIKOR MEGY KI AZ ANTIBIOTIKUM A SZERVEZETBŐL??? Lekoklar(nem tudom pontosan, hogy kell írni) antibiotikumot szedtem megfázásra. Tegnap reggel vettem be az utolsó szemet. Szombaton kellett volna megjöjjön. Lehet ez az oka? Utoljára szept. 17-én voltunk együtt a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!