A hólyaghurut megelőzésére és kezelésére szedett Nitrofurantoin nevű gyógyszer antibiotikumnak számít? És hatásos? .

válasza:

válasza:Nitrofurantonin nekem semmire nem volt jó. Utána kaptam egy másik antibiotikumot, de az sem mulasztotta el.
Egyébként nem minősül antibiotikumnak, de azzal kábé egyenlő, szóval probiotikumot mindenképp szedj mellé.
(Bocsi, látom, régi a kérdés.)
Kapcsolódó kérdések:
Néha érzek magamon a szívritmuszavar tüneteit, és a betegtájékoztatón azt olvastam, hogy elővigyázatosan kell szedni, ha valakinek a fent említett baja, máj-vagy veseproblémája van. Mi legyen?
Pisilés végén szúró fájdalmat érzek, de se az elején az indításnál, se közben nincs ilyen bajom, csak a vége felé az utolsó pár cseppnél.
már szedtem rá antibiotikumot, tőzeg áfonya teát iszom 2 hónapja, az urogin cseppeket is kiprobáltam és még mindig visszatér.. félek hogy komolyabb baj lesz belőle. nagyon megköszönném ha segítenétek!
Ma elmentem a háziorvosomhoz, aki vérvételre és vizeletminta-vételre küldött. Meglett délutánra az eredmény, amit eljuttattam az urológusomhoz is. Azt tanácsolta, ne menjek vissza a háziorvoshoz, mert amit felír antibiotikumot, az csak ront a helyzeten, menjek vissza...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!