PMS-ben szenvedő társaim! Nektek milyen tüneteitek vannak? Menstruáció előtt hány nappal jelentkeznek? Kezelitek valamivel (gyógynövény, stb)? Hány éves korotokban kezdődött?
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 18:26
1/9 anonim válasza:
nekem 13-14 évesen,menzesz előtt egy héttel kezdek nagyon hisztis lenni ugyanakkor érzékeny, bármin képes vagyok ilyenkor elsírni magam, illetve vérzés előtt pár nappal elkezdek farkaséhséget érezni, ilyenkor habzsolok, kívánom az érdességet.
2/9 anonim válasza:
1 es vagyok, amúgy nálam a doki pont ebbe a hónapba progeszteron hiányt állapított meg, pontosabban nagyon alacsony érzéket, kaptam rá gyógynövényt ami elvileg helyrehoz 3-6 hónap alatt,úgyhogy akik ebbe szenvednek nőgyógyászati vizsgálat mindenképpen szükséges, aki ha úgy látja továbbküld hormonvizsgálatra. 27/n
3/9 anonim válasza:
Szerencsére nem hat rám a PMS. De komolyan. Nekem mensi ideje alatt van az hogy fel tudnám néha falni a világ összes csokiját :O Máskor ez nincs :)
4/9 anonim válasza:
13 évesen kezdődött azóta, nekem minden menzesz elött pattanások jönnek ki (sok,mindenfelé), érzékeny vagyok,idegbeteg vagyok, és édességhiányom van://
16L
5/9 anonim válasza:
#utolsó voltam. elötte kb.1-2 héttel
16L
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
2014. jún. 29. 16:13
7/9 anonim válasza:
Én is hisztisebb vagyok szerintem, meg lehangoltabb, feszültebb.. Napokkal előtte elkezd fájni a mellem, nyomásra, érintésre fájdalmas lesz, pláne, ha leveszem a melltartóm. Szédülök, hányingerem van előtte, és székrekedésem van (bocsi :)). Egy nappal azelőtt, hogy megjönne elkezd iszonyúan fájni a fejem, ami nem múlik el csak gyógyszerre, majd aznap elkezd menni a hasam (megint bocsi:D), hányinger, szédülés marad, elkezd görcsölni a hasam meg szúrni az oldalam, és ezek ki is tartanak a végéig.
8/9 anonim válasza:
Nekem kb. 1héttel előtte már jönnek a tünetek..nem biromm .. hétfőn kell megjönnie és ma már teljessen kivagyok. Ok nélkùl hisztizek egésznap,aludni nem birok..
9/9 anonim válasza:
En menses elott 10 nappal erzem, sajnos en sokat pukizok, meg nyugos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!