Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az antibiotikum elzárja a...

Klaki kérdése:

Az antibiotikum elzárja a petefészek vezetéket?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ha sokáig szedem az antibiotikumot akkor az elzárja a petefészek vezetéket és átfúvást kell csinálni. Szedhetem tovább vagy haggyam inkább abba. Előre is köszönöm a választ!!!
2014. okt. 30. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
ha antibiotikum kúrára "köteleznek", akkor az adott számú tablettát végig kell szedned, különben az egész nem ér semmit és a benned lévő bacilus csak rezisztens lesz a gyógyszerre
2014. okt. 30. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Dehogy zárja el, a blikkben olvastad?
2014. okt. 30. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:

A lanykorban osszeszedett nemi bajok amelyek elzarjak a petevezetot

Clamydia gonorroe es tarsai amit ovszer nelkuli szex alatt elkapsz a rendesnek jelzett tiszta fiuktol.

2014. okt. 30. 20:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem. Az egyik ismerősöm mondta, csak nem nagyon akartam elhinni, ezért is kérdeztem.
2014. okt. 30. 20:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként felfázásra szedem, gyereket szeretnék ha ebből kitántorgok, csak ezzel ijesztgetnek.
2014. okt. 30. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:

nem, ilyen nincs, elég buta lehet az ismerősöd

szedd végig nyugodtan

2014. okt. 30. 20:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!! 😉 😊
2014. okt. 30. 20:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Már miért zárná el?
2014. okt. 31. 13:36
 9/9 anonim ***** válasza:
De nem petefészek vezeték, hanem csak petevezeték
2014. okt. 31. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Milyen okai lehetnek az állandó vérzésnek?

Sziasztok! Már tobb hónapja vérzem rendszertelenul.Van,hogy pecsételo sotétebb,van,hogy erosebb világospiros vérzésem van.Van úgy,hogy két hétig folyamatosan vérzem,aztán pár napig nem,aztán megint hetegig tart.Emelett fájdalmat érzek az alhasamban,a derekam és a...

Szerintetek nagyon nagy gond, hogy az antibiotikumomat összetörve veszem be?

Egyszerűen nem bírom lenyelni egybe. Tudom, hogy minden fejben dől el, és néha sikerül néha nem. Mindig rágörcsölök gyógyszerbevétel előtt és már attól hányingerem van ha rá gondolok. És ezért is nem megy annyira a bevétel. Most, hogy mézzel veszem be és egy kis...

Streptococcus agalactiae, escherichia coli?

Több mint fél éve húzódó petefészekgyulladásom van. A gyulladást streptococcus agalactiae és escherichia coli okozza, de több doboz antibiotikum beszedése után sem javul az állapotom. Az antibiotikumok név szerint: klion, curam duo, sumetrolin, suprax, tarivid. Nem...

A kismedence gyulladás mennyi ido után okoz szovodményeket?

Pár hete Augmentin-t szedtem,de nem segített.Csak jovo héten tud fogadni az orvos,és félek,hogy rosszabbodik a helyzet.

Valószínűleg petefészek gyulladásom van. Kezelhetem otthon vagy mindenképp antibiotikum kell?

Nem szívesen megyek nőgyógyászhoz, és nem is annyira súlyos a baj, egész tűrhető a fájdalom és lázam sincsen. Van aki kigyógyult már ebből házilag?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!