Mit csináljak? Pont akkor fog megjönni a menstruációm mikor a lovastábor van.
Betéttel ne lovagolt, mert ha nagyon megvan, át fogsz ázni, mivel a lovon terpeszben ülsz. Én tampont használnék (szűzen is lehet, és ez pont az a téma, amibe nincs joga beleszólni anyádnak), a mini gond nélkül felmenne szerintem. Aláteszel egy szárnyas betétet, így 6-8 órát ki lehet bírni. Mosdó is biztosan lesz. Én sátoros lovastáborban voltam, ott is volt.
19L
Főleg ilyen korban simán előfordulhat, hogy késik vagy előbb jön meg.
Tampont egyébként lehet használni szűzen. A szűzhártya átszakítása vagy kinyújtása nem-szexuális, de megerőltető tevékenység során is lehetséges, (mint például lovaglás, torna, vagy tánc során). Szóval ha ezért féltél tőle, hogy nem lehet használni, lehet.
Én a következőt tenném a helyedben:
Mindenképp elmennék nőgyógyászhoz, mert semmiképp nem normális, hogy 10-12 napig vérzel.
Ezt követően anyám tudta nélkül beszereznék egy doboz ob mini tampont, nem kell mindenről tudnia és úgysem tehet ellene. Betéttel én sem mennék lovagolni, hisz ott tocsogni a vérben nem jó, de a betét egyébként sem jó megoldás, legalábbis számomra nem vált be. Kb. 1-2 évig használtam, mert anyukámnak csak az volt itthon, majd kipróbáltam a tampont, többé nem térnék vissza a betétre, undorító dolognak tartom.
Úgyhogy én a helyedben beraknék egy tampont és egy betétet, így ezer százalék, hogy nem lesz gond.
Ha viszel magaddal kézfertőtlenítőt, esetleg a mosdóban meg tudod mosni a kezed, akkor nem lesz semmi bajod.
A vérzésnek nem szabad megkeserítenie egy nő életét, én régen vízpartra mentem kb. ennyi idősen és kétségbe voltam esve, hisz pont aznapra vártam, de egy hetet késett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!