Teljesen le kell vetkőzni bőrgyógyásznál ha anyajegyeket nézet meg az ember? Bugyi maradhat?

válasza:

válasza:

válasza:Mi miatt mész el hozzá?
Ha konkrét testrésszel pl hason,karon van valami kiütés,anyajegy,annak problémájával akkor csak arra összpontosít.
Sajnos sokszor hallottam akik nem gond miatt mentek oda,hanem odautalták őket szűrésként,hogy ha nem szólt az orvosnak hogy nem veti le az alsó,mindent levetettek velük vagy lehúzatják a bugyit is.
Erőszakkal senki nem fogja követni a bugyit rólad,így ha le akarják húzatni mond meg hogy nem szeretnéd levetni és kész.Én biztos nem vetném le.

válasza:Ha meg nincs ott anyajegyed nem kell levetni a bugyit,megmondod nincs anyajegyed,de ha van is anyajegy kicsit lejjebb húzod a bugyidba,te döntöd el hogyan vizsgáljon meg az orvos(pl a ruha teljes levételét által vagy egyes ruhanemű picit lejjebb húzásával),csak merj szólni
Mikor mész?
Majd írd meg mi volt,kíváncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Végigjárván ezen oldal vallási "rovatát" a kérdéseket válaszokat, és a saját kérdéseit, válaszait vajon lesz olyan amivel már nem fog egyet érteni? Netán lesz olyan gondolat melyet szégyenleni fog? Vagy lesz amire még annyi idő után is büszke lesz? Szerinted mit...
Elnézést kérek attól, akinek hosszú, és köszönöm annak, aki elolvassa.Azért fogalmaztam ilyen részletességgel, hogy kellően érthető legyek.Írtam már ki egy hasonló kérdést, ha esetleg valakit érdekel (adhat magyarázatot a lentiekre): Feltételezéseim alapjául csak a...
Idea és vallás. Mi más van ami befolyásol és ELVONT fogalom. Tehát nam arra értem, hogy TV, számítógép, szomszéd stb. Köszönöm szépen a segítséget!
A vallás olyan mint a pénisz. - Nem baj ha valakinek van. - Nem is baj ha büszke vagy rá. - DE ne vedd elő nyilvánosan és kezd el lóbálni - NE akart lenyomni a mások torkán, se nyíltan, se burkoltan.
Tehát az "idős föld" kreacionizmusra, hogy az univerzum, a Föld lehet több milliárd éves, de az ember csak alig 6000 éves. Mindezek mellet van más is esetleg a geológia, a csillagászat, bolygókutatás és a kozmológia terén amit egy "idős föld" kreacionista nem akar elfogadni?
1. Exkluzivizmus: Kizárólagosság. Bár lehetséges homályos istenismeret, de csak a Krisztus-hívők üdvözülhetnek. 2. Inkluzivizmus: Az egyetlen igazi vallás/hit a kereszténység, de más vallások is többé-kevésbé alkalmasak Isten akaratának közvetítésére. 3....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!