Hogy tudnám meghozni?
1 hét múlva megyünk táborba és eddig mindig 3 hetente (vagy kevesebb) jött, de vasárnap nem jött meg. Lehet stressz miatt nem jön meg (mert rágörcsölök, illetve összevesztem pár emberrel, izgulok szóval steresszes vagyok). Valami jó praktikák, hogy meghozzam?
Egyébként november óta jön és 13/L :/

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
előző hónapba meg kellett volna jönnie viszont nem jött.Volt már ilyen hogy kimaradt egy hónapot! de halottam erről az aviva tornáról barátnőmnek meghozta nekem viszont nem rosszul csináltam vagy nem eleget nem tudom segítenétek, hogy milyen gyakorlatokat csináljak?...
Szombaton jott meg, ilyenkor az utolso ket nap alig van mar, tehat ahhoz keves,hogy tudjak tampont hasznalni, de nem is mulik el, viszont holnap megyunk osztalykirandulni csuszdaparkba es semmikepp nem akarom kihagyni:( Valami hazi praktika? Mit csinaljak, nem akarok a parton ulni:( 16/l
Eleg kellemetlen mert igy tobbszor van meg egy evben mintha 28 napra jonne neg rendesen. Most vagyok 22.napnal de mar erzem s tunetekes es a cicim is faj, ugy holnap meg fog jonni. Egyebkent 2 eve menstrualok. Hogy tudnam beallitani h 28 napra jojjon meg?
Vasarnap randim lesz a kiszemeltemmel de szombaton meg fog jonni a mensim.Fogamzasgatlot nem szedek es nem is fogok.Van valakinek valami otlete?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!