Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Akinek volt már mindkét lába...

Akinek volt már mindkét lába egyszerre begipszelve hogy oldottatok meg különböző szükségleteket?

Figyelt kérdés
Például fürdés/zuhanyzás, wc-zés ilyesmi?

2024. szept. 2. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ehez az hogy mindkettő ellegyen törve.Nyílván szükség van segítségre,egyedül nem megoldható nagyon
2024. szept. 2. 11:54
 2/7 Mad Max2 ***** válasza:
33%

A muszáj nagy úr!

Megoldod ha kell.

2024. szept. 2. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
a fürdes az csak egy mosakodäs lesz, a közlekedes a legegyszerübben kerekesszekkel megoldhato..
2024. szept. 2. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősömnek nem a lába, hanem mindkét keze volt egyszerre eltörve és begipszelve. Semmit nem tudott egyedül csinálni, még a fenekét is más törölte ki. Teljesen kiszolgáltatott volt.
2024. szept. 2. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Ahogy a 4-es írja, talán jobb is, mint mindkét kéz, így legalább tud unalmában szórakozni :P
2024. szept. 2. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Egy kórházi agyon feküdtem. Két lábam meg gipszben parnakon felrakva. Így voltam 10 napig. Utána rehab es még 1,5 hónap járógipsz de abban is sokat kell feküdni.
2024. okt. 11. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:

3 végtagom volt egyszerre gipszben baleset miatt.

2 lábam és az egyik kezem de az viszont vállig. Otthon is csak segítséggel voltam el.

Igaz az egyik lábam combig gipszelték és az 2 hétig úgy is volt. Haza is csak akkor engedtek mikor már “csak” két térdig érő csizma volt rajtam. A kezem meg nyakba kötve volt a nagy gipsz miatt.. Tolószékben kellett lennem végig.

Az ellenségemnek sem kívánom.

2024. nov. 2. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!