Baj lehet? (többi lent)
Figyelt kérdés
nyaralni voltam és elég fehérbőrű vagyok, így kicsit leégtem. Semmi bajom nem volt vele, kicsit fájt de kentem állandóan. Aztán országos atlétikára mentem, a bokám reggelre bedagadt, belilult. Folyton vizesruháztam, de a versenyt muszáj voltam megcsinálni, a csapatot nem hagyhattam cserben. Azóta már eltelt 2 nap és nem javult, ugyanúgy be van dagadva, amikor lépek rettenetesen fáj a lábszáram,de csak egy darabig, amíg meg nem szokom. mozgatni is alig bírom, és csúnya is. Illetve, amikor csak szimplán állok, akkor is sokszor belenyilall. Feltétlenül menjek el vele orvoshoz, vagy meg fog gyógyulni?!2016. jún. 25. 20:31
2/4 A kérdező kommentje:
Szombat van, nincs ügyelet:/
2016. jún. 25. 20:43
3/4 anonim válasza:
Ez súlyosnak tűnik. Van ügyeletes traumatológia kórházban. Ez akár mélyvénás trombózis tünete is lehet. Vérhígítóra lehet szükséged.
4/4 A kérdező kommentje:
Ajj, nem lehet, hogy nincs nagy baj?!
Egyébként már zsibbad is..
2016. jún. 25. 22:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!