Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Bokatörés, trombózis?

Bokatörés, trombózis?

Figyelt kérdés
Két hete eltört a bokám, ez a negyedik bokatörésem, negyedik gipszem. DE:tegnap éjszaka arra keltem, hogy borzasztóan görcsöl a törött lábas vádlim,majd a lábfejem. Elmúlt, de egész nap folyamatosan növekvő fájdalmat érzek a sarkam felett a lábszáramban amikor rálépek a törött lábamra, vagy csak ha felülök és belemegy a vér, akkor is. Járógipszem van, tehát egy hete terhelhetem, adom a heparint minden nap, de ilyen fájdalmat még egyik gipszemnél sem éreztem. Járt már valaki hasonlóan? Nem akarok bebeszélni magamnak semmit, de egy kicsit azért be vagyok sz.va....
2016. júl. 2. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
ügyelet
2016. júl. 2. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Nézesd meg szerintem sürgősen, bár azt is elképzelhetőnek tartom, hogy csak anyag meleg miatt megdagadt a gipszben a lábad, ezért fáj.Az nem lehet?
2016. júl. 2. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, elvileg ha kapsz véralvadásgátlót, akkor nem lehet trombózis, de jobb, ha megvizsgálnak.
2016. júl. 12. 16:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Azóta már voltam orvosnál, le is szedte idő előtt a gipszet, mert baromi szoros volt, csupán ennyi volt a gond
2016. júl. 12. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:
3. vagyok, örülök, hogy megoldódott a dolog! (mikor válaszoltam, utána láttam, hogy régebbi a kérdés)
2016. júl. 13. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!