Ha -1es a szemem az egyik orvos szerint, a másik szerint -0,5es, akkor most honnan tudom, mi a jó érték? Ennyire különbözőek a vizsgálatok? Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Bár mindkettőnél kivetítőn olvastam számokat, betűket. Gondolom ugyanaz volt, nem?2012. jún. 29. 08:57
1/4 anonim 

válasza:

válasza:A -o,5, és a -1-nél szinte semmi különbség nincs. Nyugodtan hordhatod bármelyiket, azzal is jól fogsz látni.
2/4 anonim 

válasza:

válasza:azért lehet mert mindig friss szemmel kell menni ilyen helyre ugyanis ha fáradt a szemed akkor mutathatsz rosszabb értéket
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Bízd optometristára a vizsgálatot! Ha csináltatsz szemüveget, úgyis ingyenes a vizsgálat. Az orvosok tapasztalataim szerint csak a szem betegségeihez értenek úgy-ahogy, de fogalmuk sincs a szemüveg felírásának kritériumairól. Ja, és sokszor mocskos a lencse is!
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Én inkább mindig munka után, fáradt szemmel megyek szemvizsgálatra, mert ha még nem fáradt a szemem, lehet, hogy kevés lesz a dioptria, amit felír, és fáradt szemmel ugyanúgy nem fogok majd látni.
Kapcsolódó kérdések:
Elköltöztem egy albérletből (nem volt albérleti szerződés), de néhány cuccomért (kb.60. 000 Ft érték) később akartam visszamenni egy nappal. A másik...
A tulajdonos nem tudott az ott tartózkodásomról, a bérlő csaj, aki szintén ott lakott lakótársnak vett maga mellé. Én rendesen fizettem neki mindent, de haragosan váltunk el.
Először szeretnék tippmixelni, csak annyit nem értek, hogyha pl 3-mas kötésben játszom, akkor mind a 3 meccsnek 3mas kötésűnek kell lenni, vagy lehet...
Egyébként mindent írjatok le nyugodtan, amire ügyelni kell :)
Magyar kajszi, vagy gönci magyar kajszi?
Melyik a jobb? Nem értek hozzá, segítenél? Esetleg másik fajta jobb lenne?
Az jó v inkább elszomorító ha csak leakarnak fektetni? Másik amit nem értek, hogy: vagyok én megtetszem v miért akarnak megsexelni? (Ha magamból...
Sohasem tudtam h örüljek v ne hogy ha azt éreztem h csak arra kellek... ill. mikor mondták h szeretnének lefektetni.. ez jó v inkább elszomorító? mert az oké, hogy egy egyéjszakás kalandban nem az igazit keresi egyik fél sem csak úúgy megtörténik. Viszont nem...
2 számítógép között vacillálok, hogy melyiket is vegyem meg? Az egyik ár/érték arányban sokkal erősebb, de másik is elég kecsegtető, mivel ide nem...
***** Melyiket ajánlanátok?* Automatikusan eltávolított tartalom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!