Magas dioptriánál (-9 + cilinder 3) kb. mennyibe kerül a vékonyítási költség?

válasza:

válasza:1 pár.
Ja, és nekem is cylinderes, cylinderrel együtt 4.25 D-s.
Kapcsolódó kérdések:
Már évek óta így rendelem. Látást nem zavarja, talán egy nagyon picit látok rosszabban jobb szemmel(cilinderes), mint a ballal, de egyébként mind a kettőre -1,75ös lencse kell. De emiatt romolhat a szemem? Szerintem ez a 0.25-ös érték elég minimális ahhoz, hogy...
Segítsetek!! Kontaktlencsét szeretnék rendelni, már régóta hordom, és nemrégen voltam vizsgálaton. Ott csak azt írták föl, hogy milyen szemüveg kellene (dipotria+cilinder), de nem tudom milyen lencsét rendeljek!
2 napja kaptam meg az 1. szemüvegemet.Cilinderes, homályosan látok benne egy kicsit és néha a fejem is fáj. Azt olvastam, hogy ez normális, de nem tudom. Légyszi aki tud segíteni az írjon :)
Voltam szemvizsgálaton tudtam, hogy rossz szemem van ... de, hogy ennyire ara nem számitottam.. valami.. 4-es cilinder van a szememen... Kontaklencsét szeretnék.. lehetséges ez?
Mert nekem az van a szemüvegemben és nem tudom igazán hogy ez mit takar.
-1,5-ös a szemem, van rajta még -1,5 cilinder. Akkor most úgy látok, mint az, akinek -1,5-ös a szeme, vagy úgy mint az, akinek -3-as a szeme? Remélem azért érthetően meg tudtam fogalmazni :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!