Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Magas dioptriánál (-9 +...

Magas dioptriánál (-9 + cilinder 3) kb. mennyibe kerül a vékonyítási költség?

Figyelt kérdés
Az internetes nincs valami link, ahol a lencséket árak alapján foglalják össze?

2013. márc. 3. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem -4 D-nél közepes vékonyítással középkategóriás hoya lencse 40 ezer volt 1 éve.
2013. márc. 4. 09:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy pár vagy darabja?
2013. márc. 4. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:

1 pár.

Ja, és nekem is cylinderes, cylinderrel együtt 4.25 D-s.

2013. márc. 4. 13:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. márc. 4. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Cilinder nélkül rendelem a lencsém (0,25) Lehet bajom belőle?

Már évek óta így rendelem. Látást nem zavarja, talán egy nagyon picit látok rosszabban jobb szemmel(cilinderes), mint a ballal, de egyébként mind a kettőre -1,75ös lencse kell. De emiatt romolhat a szemem? Szerintem ez a 0.25-ös érték elég minimális ahhoz, hogy...

Kontaktlencsét szeretnék rendelni, már régóta hordom, és nemrégen voltam vizsgálaton. Ott csak azt írták föl, hogy milyen szemüveg kellene...

Segítsetek!! Kontaktlencsét szeretnék rendelni, már régóta hordom, és nemrégen voltam vizsgálaton. Ott csak azt írták föl, hogy milyen szemüveg kellene (dipotria+cilinder), de nem tudom milyen lencsét rendeljek!

Homályosan látok, a cilinderes szemüvegembe. Ez normális? (Többi lent)

2 napja kaptam meg az 1. szemüvegemet.Cilinderes, homályosan látok benne egy kicsit és néha a fejem is fáj. Azt olvastam, hogy ez normális, de nem tudom. Légyszi aki tud segíteni az írjon :)

Hallottatok a cilinderes szemről? E tudnátok magyarázni nekem, hogy az mi?

Voltam szemvizsgálaton tudtam, hogy rossz szemem van ... de, hogy ennyire ara nem számitottam.. valami.. 4-es cilinder van a szememen... Kontaklencsét szeretnék.. lehetséges ez?

A 180 fokos cilinder a durva, vagy erős?

Mert nekem az van a szemüvegemben és nem tudom igazán hogy ez mit takar.

-1,5-ös szememen még -1,5 cilinder, akkor most milyen a szemem?

-1,5-ös a szemem, van rajta még -1,5 cilinder. Akkor most úgy látok, mint az, akinek -1,5-ös a szeme, vagy úgy mint az, akinek -3-as a szeme? Remélem azért érthetően meg tudtam fogalmazni :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!