Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Fáj a szemem ha pislogok de...

Fáj a szemem ha pislogok de leginkább a szemem sarkába fáj olyan érzés ha hozzá érek mintha kilenne dörzsölve és néha viszket is nagyon, nem látszik semmi a szememen nincs vérbe és gyulladásba sem, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Huzatot kaphattam? De az nemfájna szeritnem ennyire főleg a szemem sarkába. Semmi kivülről látható dolog nincsen. Valami javaslat?

2016. júl. 1. 21:14
 1/1 lencsefőzelék ***** válasza:
76%

Az agyad kapott huzatot, amikor a helyesírást tanították.

A kérdésed helyesen:

Fáj a szemem, ha pislogok, de leginkább a szemem sarkában fáj, olyan érzés, ha hozzáérek, mintha ki lenne dörzsölve, és néha viszket is nagyon. Nem látszik semmi a szememen, nincs vérben és gyulladásban sem. Mi lehet a baj?

Huzatot kaphattam? De az nem fájna ennyire szerintem, főleg a szemem sarkában. Semmi kívülről látható dolog nincsen. Valami javaslat?

A nyelvtankönyv szorgalmas olvasgatását javaslom. De előtte aludd ki magad, az a szemednek is jót tesz. Esetleg egy kis műkönny (vagy olyan szemcsepp, amit a szemész javasol), ha az alvás nem segít. És kevesebbet nézd a monitort.

2016. júl. 2. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!