Ez már a menstruácio?
Nekem már vagy másfél éve ilyen fehéres szinü folyásom van.
Mikor reggel felébredtem lett egy barnásfehéres trutyi a bugyimon (xd ezt csak igy tudom leirni) nem nagyon foglalkoztam vele majd mikor legközelebb elmentem wc re láttam egy sötétbarnás pirosas pacát (nem tudom milyen a mensi szine csak mindenki azt mondja hogy ver jon ki majd beloled és a ver az piros szinu és ez nem az:/) betettem egy betétet mert már engem 5.ben kioktattak a menstruácio biologiai részéről szóval betettem a betétet és az át is ázott majd estére betettem még egyet majd másnap reggel mikor megnéztem a bugyimat nem volt rajta semmi... elkaptam volna egy fertőzést? Vagy ilyen először a mensi? Vagy örökké ennyi fog jönni belőlem?
És létszi nézzétek el a helyesirasi hibakat meg a fogalmazást!♡

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van itt olyan, aki menstruáció előtt pár napig olyan szinten feszült, hogy sírni tudna, és ha valaki hozzászól, káromkodva küldené el a francba? Na én ezt érzem, de sokszor rosszul érzem magam, hogy ilyenkor nem vagyok túl kedves, és még ehhez is nagyon vissza kell...
Nem tudom megallapitani es nem is tudom mi lehet.
Melyiket kell előre helyezni a bugyiban, ezen a kepen5a szíves hova kerül?
Ma láttam az új CBA reklámot szexi csajokkak, ahogy röplabdáznak és a végén mondta Icuka, hogy "a pirosat adom". Szerintem ezzel a mensijére gondolt. Ti mit gondoltok? Előre is köszi!
Meg jött a menstruációm rendesen de a második nap után szinte teljesen el is múlt általában 5 napig szokott tartani
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!