Veronika00000009 kérdése:
Mindjárt megjön érzés menstruáció uttán 1-2nappal. Milehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Már lassan 1 hete megjön érzesem van.van amikor erősen görcsöl a hasam es van amikor csak enyhén.2020. febr. 7. 14:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Menstruáció előtt és után pár nappal jelentkezik egy nagyon erős szúró égető érzés a hüvelyben. Mi lehet ez?
Már voltam vele orvosnál nőgyógyásznál többször is, de semmit nem tálálnak. Van hogy elő jön és akkor tart több napig akár, de van hogy hónapokig nem érzem. Már nem tudom mit tudnék csinálni. Irtak fel antibiotikumokat vitaminokat semmi nem hát. Már ki bírhatatlan.
Menstruáció után rögtön volt átlátszó nyákom! Meglepődtem, mert nem szokot,8nap van hátra a vérzésig, de erős mindjárt megjön érzés, nagyon fáj a...
van valakinek ötlete? Köszönöm ha válaszólsz
Menstruáció első két napján furcsa, fájdalomszerű érzés lábakban, mitől?
Lehet, hogy derékból sugárzik ki a fájdalomszerű, zsibbadásszerű érzet. Kb. 10 perces masszázs hatására jelentősen csökken a zavaró érzés. Mi lehet ez, illetve mi lehet az oka? Ti tapasztaltatok ilyet vagy hasonlót? Ha nem lenne megmasszírozva, akkor elég...
Kinek hány éves korában jött meg a menstruációja?
Hogyan vettétek észre? Milyen érzés volt előtte?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!