Miben tér el a füves süti hatása mint elszívva?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 17:15
1/10 anonim 

válasza:

Passz! Nem tudom. Próbáld ki!
:)
2/10 anonim 

válasza:

A hatás tovább tart. meg aljas, mert gyakran hirtelen üt, eleinte azt hiszed semmi aztán meg bumm. Persze függ attól is, hogy milyen minőségű és mennyi a cucc...
Viszont óvatosan, a gyakorlatlan felhasználó csúnyán túlnyomhatja magát vele, mert sok sütit enni könnyebb mint sokat dohányozni.
3/10 Máté98 válasza:
Abban tér el hogy az illető még jobban elhiteti magával hogy nem károsítja magát... Egyébként a szipókában a papír a tüdőre, a fű meg az elmédre káros. De én egyiket sem javasolnám.
4/10 anonim 

válasza:

ha elszivsz egy spanglit vagy bongozol azonnal be üt.. sütinél megeszed vàrsz két oràt és szép lassan megjön a hatàs :)) én személy szerint sokkal jobban szeretem mert csak megeszed és tudod hogy màr nem kell csinàlnod semmit elöbb utobb be vagy àlva :D
5/10 anonim válasza:
És ha csak beleszagolsz, annak lehet minimális hatása?
6/10 anonim 

válasza:

Nem. Én most ettem sütit várom a hatást de egyelőre semmi. Sok puszi Amszterdamból :D
8/10 anonim 

válasza:

A fű gyógyszer! Mint minden gyógyszer mértékkel fogyasztva fejti ki kedvező hatását! Nem ártalmas, ha ésszel használják! Sütit azoknak javaslom, akik nem dohányoznak, illetve nem bírják a füstöt... Mint például én... Ezért csak sütiben tudom megenni, elszívni nem! Üt azért így is ;-)
9/10 anonim 

válasza:

Annak mi értelme van, ha egy kérdésre valaki megírja, hogy nem tudja a választ? Nem lenne logikusabb hallgatni?
10/10 anonim válasza:
#utolsóóó
nekem is ez volt a legelső gondolatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!