Szerintetek 2020-ban Magyarországon melyik megyében legroszabbak a korulmenyek ?

válasza:

válasza:

válasza:Az életszínvonalra utaló vásárlóerő adatokat mutatja az első linken található térkép.
Találtam egy újabbat, 2019-eset:

válasza:Eléggé valódi lehet, mert a többi forrás is hagyon hasonló adatokat mutat.
Most biztosan van eltérés, mindenhol negatív irányba, mert a válság miatt kevesebbet költenek az emberek és a cégek.
Kapcsolódó kérdések:
Nem szoktatok azon gondolkozni hogy később pár év múlva milyen változások fognak majd bekövetkezni az országba és ezek milyenek lesznek?
A mondat úgy hangzik hogy : A megrendelést a szállító viszi házhoz. Ez konkrétan azt jelenti , vagy azt hogy a szállítást az eladó intézi ? Konkrétan tűzijátékról van szó , és decemberig ezt szeretném meg tudni , mivel azt hallottam hogy Magyarországon még...
Most azon gondolkodtam hogy amúgyis kis szeretnék nézni decemberben Cseh országba , és akkor ott vennék olyan tűzijátékot ami ott olcsobb , visszafele szlovákiból olyat ami ott olcsóbb stb (csak tűzijátékot , nem petárdát). Hallottam hogy csak olyat lehet behozni...
Vagy akkor ez a videó,és a többi miről beszél?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!