Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent ez az ideiglenes...

Mit jelent ez az ideiglenes fogaskerék a kérdésem mellett?

Figyelt kérdés
Mikor kiírok egy új kérdést egy ideig bal oldalt a kérdés mellett egy fogaskerék van a kérdőjel körül, aztán egyszercsak kör lesz belőle. Mit jelent ez? Befolyásolja, hogy a kérdésem hány emberhez jut el? Ugyanis azt tapasztaltam, hogy míg ez a fogaskerék van a kérdés mellett addig nem nagyon érkeznek a válaszok:/ Ti tudjátok hogy ez miért van?

2020. júl. 22. 02:46
 1/4 A kérdező kommentje:
Remélem érthetően sikerült fogalmaznom, jobban nem tudom elmagyarázni, hogy mire gondolok
2020. júl. 22. 02:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel azt jelzik, hogy új a kérdés. Azt hiszem két napig ilyen, aztán kisimul a kérdőjel körüli karika.
2020. júl. 22. 03:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A fogaskerekes kérdések az adott időponthoz képest 24 órán belül vannak, a sima karikázottak 24 órán túl.

Az idő teltével ez, percről percre, folyamatosan változik.

Például, ma 07:44-kor, egy tegnap 07:46-kor megjelent kérdés fogaskerekes volt, mert még nem telt el 24 óra. Ugyanakkor egy 07:43-kor megjelent kérdés már sima kerekes volt, mert több mint 24 órája jelent meg.

Képen: [link]

Ezt bárki meg tudja nézni, ha bármely kategóriában a kérdéslista fogaskerekes, sima karikás jelölésű kérdéseinek határára lapoz, és megnyitja a kérdéseket.

Ha éppen közeli időpont a határ, akkor ki is várhatja a változást, amit lapfrissítés után látni fog.

2020. júl. 22. 08:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2020. júl. 23. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Elhagytam az ideiglenes személyi igazolványom, de még nem jött meg az új, lehet ebből problémám?

Amikor atvesszuk az új szemelyim akkor kérik majd vissza az ideigleneset? Vagy hogy van ez? És mennyi idő amíg meg jön az új? Bankba is kéne mennem+diákigazolványt is kéne inteznem, de ugye a régi személyim meg le járt, nem olyan sürgősek ezek, de már jó lenne ha...

Ideiglenes lakcímkártya nélkül dolgozhat az ember?

Egy ismerősömnek érdeklődnék hogy, elköltözött de oda nincs bejelentkezve,tehat mintha ottse lakna.dolgozhat ugy esetleg ??

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!