Mit kellene csinálnom?
Figyelt kérdés
Eldugítottam a wc-t, egyszer hosszan lenyomtam a lehúzó gombot, és valahonnan a wc-ből kijön a víz, és a fürdőszobában lévő lefolyóba lemegy. Gyorsan fontos válaszok kellenek!2020. aug. 24. 08:18
1/2 anonim válasza:
Visszaáramlik a wcben levo víz, csőgörény kell
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Dugitsd el a lefolyót is hogy ne oda folyjon.
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Mit kellene csinalnom?
Kiskutyam 5 honapos. Jelez ha ki kell mennie.(kerteshazban lakunk) A jelzes nala ugy neznki, hogy raugrik az ajtora. Akkor en megyek es kiengedem az udvarra. Most viszont elkezdte azt, hogy felugrik, kiengedem, kimegy es jon is vissza egybol. Ha nem engedem be akkor...
Egy olyan játékszerségetkell csinálnom matematika órára, ami 8 kockábol áll és lehet forgatni (erről töb lent ha nem értenéd) és annak kellene a...
Szerintem mindenki találkozott már ilyennel, ez alapjáan egy 2x2-es kocka, amit ki lehet forgatni 4x2-es téglatestre, amit utána vissza tudsz forgatni 2x2es kockába. ennél jobban nem tudom körülírni.
. Angolból kell kiselőadást csinálnom de nem tudom hogy kezdjek neki?
. és hogy tudnám legyőzni a lámpalázat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!