Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Opel Meriva b gépkocsi leállít...

Opel Meriva b gépkocsi leállítása után még kb. 1,5 órával is meleg, szinte forró a motor.Ez normális, vagy valami hibára utal?Egyébként normális tempóval vezetek, egyhuzamban kb. 50km-t naponta, városban+országúton.

Figyelt kérdés

2020. szept. 15. 09:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mérőórákat/közműveket át szokták iratni az albérlőre/bérlőre ha kiadja valaki a lakását mondjuk fél évre ( 6 hónap) egyhuzamban?

Vagy mi a legkisebb időtartam aminél már át lehet irni? Szokták azt az eljárást alkalmazni bérlőkkel? Én megtenném csak nem tudom jogszerű-e, kivitelezhető-e? Vagy mi lenne a legjobb megoldás?

Mit csináljak, ha hétfőn egy több, mint 300 oldalas könyvből kell megírnom egy 120 kérdéses tesztet és eddig abszolút nem kezdtem hozzá? Sikerülni...

Tudom, hogy hülye voltam, hogy nem kezdtem hozzá, e mégis milyen mód van arra, hogy sikerüljön a dolog? Ha nem lesz meg, akkor végem van! PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mennyi a maximum amennyit egy ember tud aludni egyhuzamban?

át akarom aludni a szünetet...:S mert elég uncsi...ilyen lehetséges ??:D

Mennyi időt szoktál egyhuzamban gyakorizni?

Pár perces megszakítást nem számítva .Mennyi volt idáig a leg hosszabb idő amit az oldalon töltöttél egyszerre,

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!