Nehéz rejtvény???
Belépsz egy szobába 2 kutya, 4 ló, 1 zsiráf és 1 kacsa fekszik az ágyon. 3 csirke repül egy szék felett. Hány láb van a földön? Ne játssz, ha nem folytatod.
Nos mennyi itt az eredmény ha valaki tud egy helyes választ azt megköszöném...

válasza:

válasza:

válasza:Ahány lába van a széknek (lehet 3 lábú is), és az ágynak összesen.
Mivel amelyik állat bent van, az vagy repked, vagy az ágyon fekszik.
Nem ér le a lábuk.

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Mar 1 helyen dolgozok Furgediakon keresztul tavaly ota mert passzivaltattam 2 felevemet es ugyvoltam vele miert ne De eleg sokat ugraltatnak tehat tudjak hogy pl szerdan delutanos muszakban vagyok es ramir a no hogy masnap delelottre nemtudnek-e menni beugrani valaki...
Ha igen a processing fee az? Vagy érhet még meglepetés a rendelést követően?
Nagyon sok embertől hallom hogy csak az nem dolgozik aki nem akar és megis rengeteg ember az ismerőseim közül nem talál munkát. Nektek erről mi a véleményetek?
( 1nap,1hónap,tárgyév)
Már közel két éve folyamatosan használom a GLS csomagautomata szolgáltatását, magánszemélyekkel bonyolítok le küldeményeket. Idén már vagy harminc csomagot indítottam vagy vettem át, és eddig mindig minden tökéletesen működött: a futár felvétele után a csomag még aznap...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!