Segítessz nekem? (többi lent)
Figyelt kérdés
légyszi írjatok nekem e-mailt valami normálisat:) olyan témákról amikről beszélgetnétek e-mailben:)) előre is köszii:)2010. szept. 19. 19:27
1/3 anonim 

válasza:

válasza:A helyesírásról beszélgetnék veled.
3/3 A kérdező kommentje:
bocsi...most mát lehet e-mailezni:) köszi:)
2010. szept. 20. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
LE kellene szoknom erről a csúnya beszédről. Segítessz?
Az a problémám hogy egy elit középiskolába megyek, de sokszor kicsúszik a számon a csúnya szavak. Pláné hogy van mikor parasztosan is beszélek! Már próbálok leszokni róla, hogy figyelek rá de sajnos nem akar sikerülni:S Mit csináljak? Általában nem mondom ki normálisan...
Új project. Segítessz? (bővebben)
Írni szeretnék egy oldalt. Nekem az lenne az elképzelésem, hogy lenne mindenkinek egy profilja. Kitöltené, tölthetne fel képeket. A többi ember pedig véleményezhetné vagy névvel, vagy névtelenül. Lenne még egy privát üzenetküldő rendszer. Szerintetek életképes lenne? Te mivel egészítenéd ki?
Facebook? Segítessz?
szóval beállítottam egy alkalmazást (engedélyeztem) és most arra lennék kíváncsi ,hogy hogyan törölhetném ,vagyis hogy ne legyen ott az alkalmazásaim között?? :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!