Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ennyi retardált...

Miért van ennyi retardált ember Gyakori Kérdéseken?

Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Itt még nincs is annyi, mint a való életben.

Gondold el, ide a krémje jön, aki legalább írni-olvasni tud valamilyen szinten.

2022. dec. 9. 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
És mégegy, hihetetlen...
2022. dec. 9. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

Minden olyan felületen jóval többet enged meg magának az ember, ahol azt anonim módon, tényleges következmények nélkül megteheti.

A való életben sem állsz a másik elé és mondod a szemébe mi a bajod, ott is legfeljebb a háta mögött. A neten még ennyi interakció sincs, te levezeted máson a napi feszültséget és továbbkattintasz majd elfelejted. Akiben megforgattad a kést, pedig rendezze le magában, így járt.

"Az asszony nyaggat? Köcsög a főnök? Üvölt a kölyök? Hát... szopjál!"

2022. dec. 9. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
3-asnál a pont. Névvel és arccal már sokkal kevesebben mernek arcoskodni, de az igazi retardáltakat ez sem zavarja.
2022. dec. 9. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lesz az ember jó interjúztató?

Milyen kérdéseket ne tegyen fel?

Van értelme itt gyártani ugyanazokat a kérdéseket ha mindig ugyanaz a 11 ember válaszol?

Én a szavazásoknál ezt látom. Szavazat 10-15 max. És 1000 x leírják ugyanazt a kérdést.

Olvasónapló helyett kérdésekre kell válaszolnom a kőszívű ember fiaiból. Valaki segítene nekem ebben? A kérdéseket lent raktam fel. És kérlek ne...

1. Hogy Hívták a zsarnok főispánt, aki a végrendeletet diktálja? 2. Hogyan alakul az anya, és a gyermekei élete apjuk halála után? 3. Neked mi a véleményed az anya és gyermekeik döntésükről, sorsukról, annak alakulásáról? 4. KI lett Baradlay ödön felesége?

Még mindig rak ki itt gyakorin az az ember kérdéseket aki folyton megkérdezi hogy xy jó ember?

Hogy mi készteti erre nem tudom (valszeg gyűjti a kérdésszámot hogy meglegyen neki az 5.szint itt gyakorin)

Az oldal új verziójában már nem lehet jelenteni a retardált kérdéseket és válaszokat?

Nem találom meg hogy kell. Lehet csak én vagyok a béna. Tudtok erről valamit?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!