Szép kártyára valahol lehet könyvet vásárolni?
Igazából már annyi mindenre, tárgyi dolgokra is elfogadják főleg online felületeken a szép kártyát, annyira hihetetlen, hogy könyvre meg nem találtam semmit...
Gondoltam megkérdezem, hátha valali mégis tud ilyen lehetőséget, akár személyesen vagy online, mindent meghallgatok szívesen!
Köszönöm.

válasza:

válasza:

válasza:Még a szép kártya legkezdetén volt pár hely ahol lehetett könyvet is venni belőle, de ezt hamar kivették. Mert hát a könyv miért is lenne kultúra... (pedig az)
Én elégedett lennék ha legalább lenne egy jó hosszú lista a szépirodalomba sorolt könyvekről amiket lehet belőle venni. De ma már ez is lehetetlen, vagy nagyon gáz lenne a lista...
Kapcsolódó kérdések:
Elég érdekes kérdés, de fogalmam sincs hogyan kell használni még. Valaki azt mondta, hogy tudok vásárolni/utalni online maga a kártya nélkül, de kértek információkat, például CVC-t vagy pontosan mi is volt, ami szerintem magán a kártyán lesz rajta? Hogy van ez? Kaptam...
Ami a legfurcsább hogy ps4-re viszont lehet játékot venni a kártyával online vásárlással.
Az lenne a kérdésem, hogy squash ütőt, felszerelést hol tudnék vásárolni szép kártyáról
És nem kell összevissza utalgatni, mert elég bonyolultnak tünik? Köszi a segitséget, válaszokat üdv
Ha igen akkor hogy?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!