Korrekt bélyeg értékbecslés?
Van iszonyat nagy mennyiségben bélyegem, (több album, dobozban összegyűjtve stb) családi örökség, viszont mivel már a rokonaim nem élnek, engem meg abszolút nem érdekel ez a hobbi, el szeretném adni a gyűjteményt.
Facebookon bélyeg csoportban próbálkoztam, hogy hátha vannak lelkiismeretes emberek, akik segítenének beáraztatni a gyűjteményt, de megkaptam egyből, hogy nem sokat érnek, pár ezer ft-ot adnának érte, persze a privátokat azóta is kapom.
Van-e pesten olyan cég, vállalkozás, ember, aki be tudná vizsgálni?
Nem is fontos,hogy ingyen legyen, csak a megbízhatóság számít, ideális lenne,ha meg is vásárolná, és mivel nekem nincs értéke, de magának a gyűjteménynek van, a kora és az állapota miatt, természetesen úgy eladni, hogy mindketten nyerünk rajta (én persze csak nyerni tudok, mert ingyen kaptam, de értitek mire gondolok)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!