Netről, áruházból rendelt terméket ha "nem veszik át" helyzet, hogyan működik? Webáruház, Nem magánszemély a feladó!
Figyelt kérdés
ma 07:43
1/3 anonim 

válasza:

ÁSZF az irányadó, milyen feltételeket szabnak. Egy gigacég benyeli, mert filléres kiesés neki. Mások leírják, hogy ha nem veszed át, akkor is ki kell fizetned a szállítási költséget, mert azt a szolgáltatást igénybe vetted.
2/3 anonim 

válasza:

...sőt, a visszaszállítást is.
Mi nagyon szeretjük az online kifizetett, de át nem vett cucc esetét. A pénzt vissza kell utalnunk, de a banki költséget elbukjuk.
Kis cég vagyunk, de a szállítást kénytelenek vagyunk lenyelni, mert hatalmas hírverést tudnak nekünk tenni az ilyenek, hogy mekkora szemét banda a mienk.
3/3 anonim 

válasza:

2: ez egy stratégiai döntés. Minél lazábban kerülöd az ilyen eseteket, annál több vásárlód lesz. Én pl jellemzően olyat keresek, ahova ingyen visszaküldhetem, ha valami nem passzol (mert sokszor van ilyen, hogy a kapott áru nen olyan, mint szerettem volna).
Ergo, ha benyeled az ilyen eseteket jobb értékelésed lesz, többen vásárolnak nálad. Ha nem, akkor meg egyre kevesebben.
Ezt bele kell tervezni pénzügyileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!